Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació aborda entre els cursos la prevenció d'addiccions a les noves tecnologies

L'Àrea de Benestar Social engegarà en unes setmanes les noves activitats del Pla Provincial de Drogodependències 2014-2016 de Diputació de València.
Una de les novetats que ha anunciat la diputada de Benestar Social i regidora de l'Eliana, Mercedes Berenguer, són els tallers que s'estrenen, després de l'estudi realitzat, a conseqüència de la creixent dependència a les comunicacions, jocs, etc. via Internet de la gent jove, especialment.
Es tracta de set tallers formatius diferents destinats a pre-adolescents -10/11 anys- que tractaran sobre internet, mòbil i correu, per a adolescents -12/13 anys- sobre xarxes socials i per a adolescents -14/16 anys- que abordarà el tema de les addiccions.
Donat l'impacte de les noves tecnologies, s'ha configurat com un apartat temàtic amb entitat pròpia dirigit a la joventut, família i comunitat a través de formats informatius, formatius i interactius.
L'ús de les noves tecnologies, com a eines útils per a l'aprenentatge de continguts preventius, com a mètode d'innovació educativa en la protecció enfront del consum.
Amb aquestes accions es pretén la reflexió sobre els riscos que deriven de l'ús patològic de les tecnologies que es transformen en addiccions socials
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon