Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ricardo Sixto defensa a Llíria el vot per a Esquerra Unida-UP per a portar la veu del carrer al Parlament

 'Ens hem passat la legislatura portant al Parlament les veus de les Marees en el carrer, de les reivindicacions defensades per les Plataformes, del dret a decidir sobre el seu cos per les dones, de la lluita dels treballadors i dels sindicats de classe contra la reforma laboral '.
Ricardo Sixto, Marga Sanz i Carmen Veses
 
En un acte celebrat a Llíria aquest dissabte, Ricardo Sixto, candidat per València de l'organització que a Madrid encapçala Alberto Garzón, ha defensat el valor de la seua organització demostrat durant tants anys de lluita i de fer de portaveus de la gent del  carrer en el Parlament .

Sixto es va manifestar segur de poder renovar no solament el seu escó, per la qual cosa va afirmar estar segur 'que la veu dels treballadors i de les persones sobre les quals s'ha carregat aquesta crisi seguirà estant en el Parlament'.

Va defensar en l'acte de Llíria, el paper desenvolupat per les mobilitzacions durant la primera meitat de la legislatura, la importància de la seua fortalesa per a frenar les polítiques que  volia imposar el PP de Mariano Rajoy, 'per exemple pel que fa a la Interrupció Voluntaira de l'Embaràs'. Alhora que es va lamentar que el sorgiment de forces des de la dreta com a Ciutadans, siga el fermall d'or que cerca l'IBEX 35 per a doblegar més als treballadors i les classes populars del País. En aquest sentit es va referir a l'opinió del President de la Patronal (Rosell) 'sobre la satisfacció que le produia a la CEOE la continuada moderació dels programes de Podemos i el sorgiment de Ciutadans'. En opinió del Diputat i candidat d'EU-UP, 'en els dos últims anys de legislatura s'ha conformat pels qui manen i pels mitjà de comunicació que controlen, un nou projecte que els permeta seguir amb les polítiques que ha vingut desenvolupant el PP de Mariano Rajoy, però ara, avalades per altres grups que han eixit per a reforçar als dos majoritaris que ja s'han cremat davant la gent '.



Sixto va recordar que 'Si es miren les enquestes de fa dos anys, hi havia un PP caent continuament i un PSOE que no alçava, mentre que a l'esquerra una força alternativa i d'esquerres- Esquerra Unida- arreplegava en les enquestes més d'un 15%, la preocupació es va apoderar d'els qui realment manen i l'operació es va deslligar, els mitjans que controlen es van posar a treballar amb les televisions i la premsa; avui dia, se trova assentar novament el sistema amb quatre forces que no discuteixen el fonamental i està en les mans de poble el 20D evitar-ho'.

Ricardo Sixto parlant


Marga Sanz que va intervenir abans que el candidat per València, va recordar que la nova dreta aparentment neta i democràtica, referint-se a Ciutadans, és tan perillosa com el PP, perquè en el seu programa arreplega propostes més retrògrades i que el PP no s'ha atrevit a engegar per la pressió popular. Marga Sanz va advertir del perill d'aquesta nova dreta retrògrada, va recordar exemples tan palesos com el de la violència masclista i va demanar el vot per a la seua organització.

En l'acte va estar present també la Coordinadora d'Esquerra Unida de Camp de Túria, Carmen Veses, qui va cridar a llegir-se el programa de la seua organització, 'un programa en el qual no amaguem gens i pel qual seguim lluitant tots els dies'.

alguns regidors i militants puxen mentre els asistents aplaudeixen

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal