Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La música serà als carrers de l'Eliana diumenge 4 d'octubre, celebrant el dia internacional de la música

Diumenge  4 d'octubre, entre les 12:00 i les 14:00 hores, els carrers i places més emblemàtiques del municipi oferiran música en directte.
L'Ajuntament de l'Eliana a través de la regidoria de cultura, vol retre homenatge a la música, oferint en quatre escenaris significatius de la localitat una oferta variada per a tots els públics.
 
El parc municipal (Passeig Secondo Baldin), el mercat municipal (la terrassa de la Casa de la Música) i l'Ajuntament (dos enclavaments en la plaça del Pais Valencià) sonaran a piano, trompeta, flamenc, coral, saxo o guitarra, entre unes altres.
 
Esta iniciativa que pretén consolidar-se i ampliar-se en el temps ha sigut possible gràcies a la participació dels següents col·laboradors: 
 
Trompeta: Fidel Vilahomat
Guitarra flamenca (flamenc): Kike Naval -guitarrista habitual d'Isabel Julve-
Cantautora: Julia Duma
L'Escola Coral de l'Eliana
Duo de Guitarra i Bandurria, de la Unió Musical l'Eliana
El Cor de l'Eliana
Grup de Corda de la Unió Musical de l'Eliana
El Cor de la Unió Musical l'Eliana
Duo de Guitarra i Teclat, de la Unió Musical de l'Eliana
Vocalista de Maleïda l'Hora: Vicent Silvestre “Losino” 
Duo de piano a quatre mans
 
La celebració del Dia Internacional de la Música es completa amb la participació de tots els educands i professors de música de l'Eliana els qui entre les 12:00 i les 14:00 hores assajaran en les seues cases amb les finestres obertes, fent que tot el municipi siga un mar de música.
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal