Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Palau de la Batlia s’il·lumina de verd el 2 d'octubre en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual


La nova Diputació se sumarà aquesta vesprada a la iniciativa organitzada a tot Espanya per les federacions en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual, i il·luminarà de verd la façana del Palau de la Batlia.
La Federaciód'Associacions en Favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la Comunitat Valenciana(Feaps) farà visible el seu canvi de marca i la seua aposta per la defensa d'aquest col·lectiu, amb la il·luminació simultània d'un gran nombre d'edificis institucionals valencians entre els quals figura la seu de la Diputació de València a la plaça de Manises o la de la Generalitat Valenciana.
Aquest moviment associatiu de persones amb discapacitat intel·lectual, treballa per a aconseguir suports i oportunitats perquè cada persona amb discapacitat intel·lectual puga aconseguir una major qualitat de vida, promovent la seua inclusió de ple dret en una societat més justa i solidària.
Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que a la Comunitat Valenciana està constituïda per 53 associacions amb prop de 8.200 associats, 125 centres, més de 1.720 professionals i 1.500 voluntaris.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal