Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana recolza amb la arcoiris, la lluita pels drets dels col·lectius homosexuals i transsexuales

Donant un clar recolzament en favor de la igualtat de drets, coincidint amb el Dia de l'Orgull i fent-se ressò del manifest municipal que ha sol·licitat LAMBDA, l'organització que històricament abandera els drets de gais, homosexuals, lesbianes i transexuals. L'alcalde socialista Salva Torrent i el regidor de Polítiques d'Igualtat i Drets Socials Jose Lorente, han estat en la balconada de l'Ajuntament en el moment en què es penjava i deixava exposada la famosa bandera arcoiris.

El manifest de LAMBDA és el següent:

Un any més, arriba el dia gran del moviment per la defensa de lesbianes, gais, transexuals i bisexuales: l'Orgull LGTB. A València se celebrarà dissabte que ve 27 de juny a les 19: 30hrs i recorrerà els principals carrers de la ciutat omplint cada racó d'alegria, color i reivindicació sota el lema “Lleis per la igualtat real, ja!”.

Perquè és molta la ciutadania i entitats que creuen i defensen la importància d'avançar per una societat igualitària, justa, plural, inclusiva i diversa; seguim unint forces i connectant lluites.

És evident que en els últims anys, i gràcies a diverses lleis, les persones LGTB ens hem acostat als drets dels quals gaudeix la ciutadania en general; però ens falta molt per a aconseguir la plena igualtat real i legal. Per açò, col·lectius LGTB, moviments socials, sindicats, partits polítics, etc., ens manifestarem de nou per a demanar respecte i igualtat de drets per a totes i tots.

Com deia el nostre amic i company Pedro Zerolo, mort la setmana passada, “l'activisme és capaç de canviar les coses, de fer l'impossible”. “Som locos y loques de l'avenir. Un avenir que encara no arriba, perquè està per vindre!”.

La nostra és una revolució romàntica i sincera que estem fent dia després de dia per a defensar l'amor, la dignitat, la llibertat, la igualtat … de lesbianes, gais, transexuales, bisexuales i intersexuales; en definitiva de totes les persones.

La manifestació eixirà el dissabte 27 de juny a les 19.30h de la plaça del Parterre.
Suma't tu també al nostre Orgull, amb el teu Orgull, participant en la manifestació i difonent la seua convocatòria.

I a la nit, ens trobarem en la Festa de l'Orgull LGTB 2015. Torna la festa de la llibertat i la tolerància al carrer!!








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal