Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Josep Vicent Garcia nou Alcalde en un Plenari que acaba amb anys de legislatures conservadores

El nou govern ha quedat format i es notava entre el públic els aplaudiments i la joia durant els moments d'intervenció de cada regidor i regidora del nou equip de govern.

En un acte formal que ha acabat amb els discursos de cadascun dels membres o portaveus i amb un discurs del nou alcalde que ha anunciat les mesures més urgents que abordarà el nou equip de progrés:

1.- Portar l'Administració Municipal fins a les persones que més ho estan necessitant en aquest moment
2.- Posar l'Administració Local a la disposició de creació d'ocupació, amb suport a tots els que vulguen crear-ho i eliminant obstacles, així com posant l'Agència de Desenvolupament Local en marxa, en la mesura de les competències escasses en aquest tema en el municipi, 'es canvi d'enfocament per a la creació d'ocupació al municipi'.
3.- Posar la maquinària municipal al servei dels veïns i veïnes de la Pobla perquè la gestió de govern tinga molt en conter les aportacions de tots.

Finalment el nou alcalde va anunciar la intenció de posar a treballar el Consistori per a l'elaboració d'un nou Pla General que vertebre el municipi i siga adoptat amb el consens de grups polítics i d'Associacions, Grups locals i tots els interessats.

L'anterior alcaldessa Carmen Contelles (PP) avui en minoría, no ha esperat ni Un dia per a començar l'oposició, ha qualificat el nou govern de 'conjunt d'interessos particulars' i s'ha manifestat incapaç d'acceptar la seua nova posició en el ple. Els seus moviments de cap i actituds de desvergonyiment dirigides al parlar als veïns/es referint-se a l'oposició. han aconseguit que les protestes dels assistents que han hagut de ser 'calmats pel nou alcalde'.

El plenari ha mostrat la seua diversitat en el moment de la promesa del càrrec. Com sempre s'han sentit els jure i promet pel Rei i la Constitució (PP i Ciutadans), els de l'imperatiu legal (Compromís i PSPV), fins i tot el que acceptaven aquesta Constitució 'fins que puga votar una altra', del regidor d'Esquerra Unida-EV-ERPV.
Finalment l'equip de govern serà COMPROMIS-PSPV-CUPO i EU-EV-ERPV
Josep Vicent Garcia Tamarit
Regina Llavata - PSPV
Juan Aguilar - CUPO

Javier Descalzo -EsquerraUnida
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal