Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lambda organitza una mostra de cinema LGTB del 5 al 13 de juny, al Col·legi Major Rector Peset

L'associació Lamda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) ha organitzat un festival de cinema titulat "Mostra La Ploma" que del 5 al 13 de juny abordarà a València diferents qüestions que afecten aquest col·lectiu.
Segons han informat els organitzadors en un comunicat, el nom del festival reivindica "el dret a que cada persona puga mostrar-se i expressar-se lliurement en la societat sense els límits que marquen els estereotips sexuals i de gènere".
La mostra se celebrarà els dies 5, 11, 12 i 13 de juny, dins de la programació de l'Orgull LGTB 2015 de Lambda, i participa del festival La Culta de FELGTB.
Les projeccions tindran lloc al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València i en l'Espai d'Innovació i Creació Les Naus.
La programació s'agrupa en quatre sessions que abordaran diferents eixos temàtics: persones grans LGTB, transsexualitat, famílies diverses o drets LGTB al món.
En cadascuna de les sessions es projectaran documentals i curts de recent producció sobre els quals posteriorment es realitzarà un petit debat amb la participació del públic i figures convidades.
Entre d'altres, han confirmat la seva participació Boti García Rodrigo, ex-coordinadora de la FELGTB i Carla Antonelli, activista LGTB i parlamentària de l'Assemblea de Madrid.
Des de Lambda es considera "necessari que València comptés amb una mostra d'aquest tipus per obrir noves finestres sobre les persones que conformen la comunitat LGTB. El cinema és una gran eina per plantejar circumstàncies personals i socials, somnis, necessitats, pors, inquietuds, drets , i una infinitat de qüestions sobre les que informar i sensibilitzar ".
Lambda "anima" a les institucions a donar suport a aquesta iniciativa i el públic a assistir a les projeccions que seran d'accés gratuït fins a completar l'aforament

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal