Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ateneu Republicà de Paterna organitza les jornades republicanes 2015, des del 12 al 26 d'abril

ARPA, Ateneu Republicà de Paterna torna a organitzar diferents actes republicans, al voltant del 14 d'abril data commemorativa de la proclamació de la II República Espanyola.

El 12 d'abril tindrà lloc el primer d'ells dedicat a 'Les dones republicanes' amb una eixida per a recórrer diferents llocs, eixirà a les 10 des del Parterre i la guiarà Cristina Esteve, que ja va estar a Camp de Túria, com  Comissària d'una de les exposicions itinerants que altres anys va exhibir Esquerra Unida de Bétera i altres municipis.

El Divendres 17 d'abril hi haurà una Projecció del documental 'Abril al Cabanyal, Crònica viva d'una resistència'. Amb la presència del seu director Sergi Tarín i un dels membres de la Plataforma Salvem El Cabanyal. Tindrà lloc en el Bar Jaén del carrer Puríssim Concepció a les 19'30 hores.

El diumenge 19 d'abril la Caravana Republicana, organitzada per la Plataforma valenciana 14 d'abril per la III República. L'acte finalitza a les 12 hores en el Cementeri de Paterna.

El Divendres 24 d'abril s'organitza un debat 'Monarquia vs República'. Amb la presència de diferents formacions polítiques de Paterna. Serà en el Teatre Capri a les 19'30 hores.

El Diumenge 26 d'abril, una altra visita guiada per la Trinxeres i Bunkers de Paterna. Guiats per José Durbán. Sent la cita a les 9'30 en el baixador d'Entrepins


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal