Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ruta del LIFE+Albufera: Pròxima parada, Universitat Politècnica de València. Dijous 12 de març

DIJOUS 12 DE MARÇ: Després de més d'un any de treball, en el LIFE+Albufera ja es preparat per a mostrar a tot el món els primers resultats d'este projecte europeu de governança, que compta amb la participació de la Universitat Politècnica de València (UPV), la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), Acuamed, SEO/BirdLife, la Fundació Global Nature i Acció Ecologista-Agró.
Per això, estem encantats de poder convidar-vos al cicle de xarrades que es realitzaran en diferents municipis i ciutats de l'entorn del Parc Natural de l'Albufera de València. L'objectiu, ensenyar-vos el llarg camí recorregut i plantejar els diferents reptes a aconseguir fins al final del projecte.
Després d'estrenar la ruta del LIFE+Albufera a Cullera (La Ribera Baixa, València) i visitar Silla (Horta Sud, València) i Sollana (La Ribera Baixa, València), la pròxima parada serà a la ciutat de València. Concretament l'UPV. Dijous, 12 de març, a l'Aula de l'Alumne es celebrarà, a partir de les 18:30 hores, una presentació oberta a preguntes i opinions sobre este projecte de governança per a la gestió integrada de les tres zones humides artificials de l'Albufera. Com ja sabeu, un dels grans reptes d'esta iniciativa és vore com les zones humides artificials poden ajudar a fer possible el compliment de les Directives Marc de l'Aigua, d'Aus i d'Hàbitats.
A més a més de la presentació i el posterior col·loqui, els assistents podran gaudir de l'exposició itinerant del LIFE+Albufera, que analitza les problemàtiques que patix este parc natural i mostra com les zones humides artificials poden ajudar a solucionar-les. Esta exposició romandrà a la casa de l'Alumne de l'UPV des del 4 de març fins al dia de la presentació del projecte, el 12 de març.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal