Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: La línia 9 del Metro s'inaugura el divendres 6 de març i també els autobusos Connecta METRO

La línia 9 de Metro Riba-roja de Túria-València, que s'inaugurarà el pròxim 6 de març, començarà a usar-se aqueix mateix dia en horari de 6 del matí fins a les 23 hores

Dues línies d'autobusos, denominades Connecta Metro uniran el Metro amb diferents barris del poble, i les urbanitzacions. El seu horari pot consultar-se en les taules del final de l'article

Per a connectar amb ella Riba-roja habilitarà un servei d'autobús municipal que entrarà en vigor el mateix dilluns 9 de març de 2015.

Connecta METRO és un servei municipal gratuït d'autobusos que prestarà l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per a connectar des del casc urbà o urbanitzacions fins a la parada de metro situada en C/ Projecte.

Aquesta xarxa de transport s'ha dissenyat de tal forma que es van a poder interconnectar al llarg del poble, però també entre urbanitzacions, bé siga per a utilitzar el metre com per a realitzar activitats, gestions i compres en la població. Per a açò es disposarà de dues línies d'autobús municipal Connecta Metre.

Així doncs, la línia 1 tindrà el seu punt d'eixida en la carretera de Vilamarxant a l'altura de 111 que, per la Mallá i Pacadar, eixirà al parc de la Casa de la Cultura (2ª parada); carrer Major (enfront de l'actual parada d'autobús, 3ª parada); Ramón y Cajal (enfront del Trinquet Municipal, 4ª parada); final de trajecte en la parada del metro. En canvi, la línia 2 d'autobús municipal donarà servei als 1.000 residents en les urbanitzacions Els Pous i València la Vella.

Dels 35 serveis de metro en dies laborables, l'autobús municipal, en principi, prestarà 28 en aquest recorregut, de dilluns a divendres. Els set que es queden sense cobrir estan contemplats en horaris de menor afluència d'usuaris de transport a causa que són horaris de menjar i mitja vesprada. Els dissabtes disminuirà la freqüència a causa del menor servei de metro al no ser laborable. Diumenges i festius no hi haurà servei d'autobús.

Urbanitzacions Zona Nord

També els residents en les urbanitzacions de la Zona Nord: Molinet, Montealcedo i ParcMontealcedo, així com Entrenaranjos, disposaran de tres serveis d'autobús al llarg del matí. D'aquesta forma es presta servei per a accedir al Metre i es millora l'accés al casc urbà per a qualsevol activitat que s'haja de realitzar.

Amb aquestes línies de transport municipal es facilita la interconnexió entre urbanitzacions, ja que des de la zona de València la Vella es podrà agafar, en la parada del metro, l'autobús que fa el recorregut de les urbanitzacions de la Zona Nord.

Amb aquesta xarxa de transport de Metre i d'autobús municipal es facilita la dinamització i mobilitat ciutadana a uns nivells com mai abans havien pogut disposar els residents a Riba-roja de Túria i urbanitzacions .

Informació

El dijous 5 de març, vespra de la inauguració, es distribuiran fullets informatius amb els horaris del metre i autobusos. En la web de l'Ajuntament podran consultar-se els horaris dies abans de la posada en funcionament del servei. El dissabte 7 de març, en la Plaça de l'Ajuntament, es realitzaran diverses activitats promocionals i informatives del tots dos serveis, tant metre com a autobús, a càrrec de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), com del propi Ajuntament de Riba-roja de Túria. S'organitzaran també tallers i actes per a tota la població i per a totes les edats.

Durant la primera setmana de funcionament de la línia 9 de Metre Riba-roja de Túria-València, es van a realitzar reunions sectorials amb totes les organitzacions i organismes del municipi per a informar-los detalladament dels serveis i horaris tant de Metre com d'autobusos. Per a començar, els jubilats van a poder gaudir d'un bo, amb un cost de reduït del bitllet, en virtut del conveni subscrit a aquest efecte.
 
CONecta Metro
 
 
* Horari Urbanitzacions:

Diumenges i festius no hi ha servici de Valencia la Vella de transport. Tampoc es prestarà servici dissabtes en les urbanitzacions Montealcedo, El Molinet y Entrenaranjos.
 
 
* Horari Casc Urbà
www.ribarroja.es/servicios_publicos
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal