Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Esquerra Unida i els Verds 'Sumem per L'Eliana' inauguren local- obert al poble- el 20 de març

La inaguració comptarà amb la presència de Marga Sanz i Joan Francesc Peris.
La coalició d'esquerres i ecologista que encapçalen José Lorente  i Pura Peris, inauguren un local en ple centre de l'Eliana el pròxim 20 de març, després de les festes falleres i amb aptitud de tenir-ho obert al poble i ser un lloc de trobada i d' interacció.

La inaguració  el 20 de març a les 19 hores i amb la presència de Marga Sanz (Coordinadora d'Esquerra Unida)  i Joan Francesc Peris (Portaveu d'Els Verds PV)  és un gest de clar respatler de les dues organitzacions  a un acord que vol  'sumar' les inèrcies i treballs de tots dos grups en pro dels veïns i veïnes de l'Eliana.

La Coalició muntada des de l'experiència de govern d'una regidoria que ha dirigit José Lorente (Cultura, Unió Musical, Biblioteca, Terrassa d’Estiu, la KQ, i Agència d’Ocupació  Desenvolupament Local i Escola Taller)) que ha fet de l'Eliana un referent cultural en tota la comarca i que amb la incorporació de Pura Peris, sens dubte, arredoneix el projecte amb una clara aposta per l'ecologisme.

El local es troba en el carrer Major 10.

Pura Peris- José Lorente en un recent acte cultural


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal