Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dijous dia 5, observació astronòmica a la Ciutat de les Ciències

Els amics de l'Associació Valenciana d'Astronomia ens passen una nota avisant-nos d'una nova observació astronòmica per a poder veure Júpiter i les quatre grans llunes Galileanes que orbiten al seu entorn, Io, Europa, Ganimedes i Calisto.

L'observació pública i gratuïta dels astres serà el pròxim dijous dia cinc, a les 20'30 hores, al costat de l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Ciències. Des de l'Associació Valenciana Astronòmica ens informen que s'instal·laran quatre telescopis perquè ningú puga quedar-se sense tenir eixa fantàstica experiència de poder veure els cossos celestes.

Si algú no té la sort d'anar-hi, encara li queda poder veure l'eclipse parcial de Sol (64%), del pròxim dia 20 d'aquest mes, aproximadament a les 9:00 hores. AVA acudira a la zona dels dofins en la platja de la Malva-rosa, per treure fotografies del fenomen solar. Es recomana que tothom prenga les mesures necessàries per a la protecció dels seus ulls.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal