Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera més de 150 persones es planten davant l'Ajuntament dient NO a la Llei Mordassa

A la convocatòria per a huí 11 de març que ha fet  la Plataforma contra la Llei Mordassa de Bétera han respost i s'han plantat davant de l'Ajuntament de la localitat. més de cent cinquanta persones

En la concentració realitzada amb total pacifisme els assistents van exhibir, a més de la pancarta de la convocatòria, cartells al·lusius al No a la Llei Mordassa.

Amb aquest acte que ha durat aproximadament una hora han volgut mostrar la repulsa contra una Llei que com va llegir en el manifest la portaveu de la Plataforma, es tracta de 'emmordassar' als ciutadans perquè no protesten ni es manifesten per les retallades i les mesures que estan fent retrocedir les llibertats i els drets de la societat.

En la concentració pacífica, s'han pogut veure diferents portaveus municipals de l'oposició i molts veïns/es que s'han plantat davant de l'Ajuntament amb el seu crit de NO a la Llei Mordassa.

Com deien en la seua convocatòria, la Llei Mordassa està recorrent el seu últim tram davant el Senat, per açò, els ciutadans protesten davant el que consideren un atac als seus drets i llibertats.

Després de la lectura del manifest per la portaveu de la Plataforma contra la Llei Mordassa, els assistents varen abandonar el lloc tranquil·la i pacíficament.



A la porta del consistori

Enfront del Consistori abans de començar

En aquests exemples gràfics es poden apreciar les conseqüències de la Llei Mordassa


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal