Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Túria Ribera Viva: Dia de l'Arbre, huí a Riba- roja


 Este diumenge torna el projecte "Túria Ribera Viva", que impulsa la Comissió Forestal d'Acció Ecologista-Agró i l'associació Un Voluntari Un Arbre (UVUA). Com ja saps, este projecte, que arrancà en 2013, té com a repte recuperar la vegetació de ribera autòctona en el Parc Natural del Túria. Concretament en un racó ubicat en el terme municipal de Riba-roja del Túria (Camp de Túria, València).
Amb este objectiu, esta setmana tenim una cita molt especial: la celebració del Dia de l'Arbre del Túria, amb la qual iniciem les plantacions de 2015 per a continuar restaurant la vegetació de ribera del riu. Així que este diumenge t'esperem per a plantar xops (Populus nigra), salzes (Salix alba) i arbustos de ribera en el Túria!!!
Si vols participar el punt de trobada per als voluntaris serà la parada de la línia 1 de Metrovalencia (FGV) del Clot (L'Eliana, Camp de Túria), a les 9:30 hores. Si véns amb cotxe, hem quedat en el Consum que hi ha en l'Avinguda del Túria de Riba-roja, també a les 9:30 hores.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal