Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: Esquerra Unida tria com a cap de llista a Rafa Gómez per a les municipals 2015

L'assemblea d'EUPV Riba-Roja va ratificar divendres passat 20 de Febrer la llista electoral per a les eleccions municipals del 24 de Maig, després d'haver celebrat dies abans unes eleccions primàries obertes a simpatitzants.

Triats en primàries obertes i ratificats posteriorment en Assemblea per a complir els estatuts de la organització:la llista la conformen  Rafa Gómez, Carmen Folgado, Jaume Ruiz, Carles Gutierrez i Lola Sánchez
Aquestes eleccions, celebrades el dissabte 14 de Febrer a L’Ateneu de Riba-roja, van tindre una participació del 89% de l’afiliació i del 58% dels simpatitzants, siguent Rafa Gómez el candidat més votat, seguit de Carmen Folgado, Jaume Ruiz, Carles Gutiérrez i Lola Sánchez.

La llista d'EUPVRiba-Roja per concòrrer en les properes eleccions municipals va ser ratificada per unanimitat a l’assemblea local. Els candidatsi candidates van felicitar al nou cap de llista, al que van qualificar com “un magnífic candidat”, manifestant la seua intenció col•lectiva de treballar junts perquè 2015 siga l'any del canvi a Riba-Roja de Túria.

Per la seua banda, Gómez va agraïr la confiança dipositada en ell, així com el treball conjunt, reconeixent que “en aquest any electoral de vital importància per al futur de Riba-roja l'aposta per l'esquerra és més necessària que mai” i assenyalant que “Riba-roja de Túria porta dues dècades patint l’abús de poder del Partit Popular, que amb la seua majoria absoluta ha paralitzat una darrere d'una altra les propostes que des de l'oposició s'han realitzat.”

Gómez va subratllar la necessitat de revertir una situació abusiva “que converteix a l'oposició en un instrument inservible als interessos de la classe treballadora, pervertint la Democràcia i l'acció política”.

Revertir les privatitzacions de serveis públics, protegir Porxinos, canviar l'urbanisme, creació d'un Comitè Socio-econòmic, entre els objectius per a la legislatura

Al tancament de l'assemblea, va anunciar que entre els objectius d'EUPV Riba-roja estarà la vertebració d'un model de participació ciutadana i de transparencia en la gestió pública adaptat a les noves tecnologies i a les necessitats de la ciutadania. Va afegir que, per a això, s'establiràn punts de control i indicadors socio-econòmics públics mitjançant la creació d'un comité socio-econòmic participatiu. Així mateix, Gómez va destacar la ferma intenció d'EUPV  Riba-roja de revertir la privatització dels serveis públics; substituir el model de creixement urbanístic dispers per un model de creixement a demanda d'habitatge intern; protegir Porxinos i la resta de patrimoni ambiental, històric i cultural per garantir un creixement sostenible; lluitar contra la desigualtat en tots els seus àmbits mitjançant la creació de programes d'integració destinats a persones en exclusió social; racionalitzar les inversions en infraestructures i serveis prioritzant les necessitats reals de la ciutadania; eliminar íntegrament tots els càrrecs de confiança; i auditar els recursos econòmics, tècnics i humans públics per verificar l'eficiència de la gestió municipal davant la ciutadania.

Jaume Ruiz, Carmen Folgado, Raga Gómez, Lola Sánchez i Carles Gutierrez

El col•lectiu d'EUPV de Riba-roja de Túria es trova en aquests moments ultimant els últims detalls del seu programa municipal, que será publicat en uns dies.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal