Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: el socialista José Maria Àngel no repetirà per a l'alcaldia al maig 2015

L'actual alcalde serà reemplaçat com a cap de llista dels socialistes de l'Eliana per Salvador Torrent, actual president del Centre d'Estudis Locals (CEL).

Una decisió que ha sigut comunicada en l'assemblea del PSPV-PSOE de l'Eliana el divendres 6 de febrer i en la qual ha deixat clar que després de quasi 18 anys d'alcaldia no serà el candidat socialista en les eleccions de maig.

En un discurs llegida davant els seus companys, José Maria Angel va declarar la seua intenció de seguir sempre donant suport al que l'Eliana significa després d'aquests anys i va animar al seu company Salvador Torrent.

Jose María Ángel Batalla va nàixer a València en 1956 i és veí de l'Eliana des de 1985. És funcionari de carrera de l'Excma. Diputació Provincial de València, i cap de servei des de 1992.

En 1991 entra a formar part de l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Eliana com a regidor d'Esports, i més tard, com a regidor de Seguretat Ciutadana. Des de 1997 és alcalde de l'Eliana.  Va ser nomenat senador per les Corts Valencianes, acta i situació que manté actualment

El portal web www.vivaleliana.com ha publicat primer la noticia y la carta .

'Acaba una etapa, comença un camí ple de reptes - No dic adéu, sols fins sempre.

Mireu, treballar des de l'Ajuntament, ho deia també el dia de la meua presa de possessió, ara fa 18 anys, ha sigut un pas més en el meu compromís amb el poble, un pas natural, si voleu, fruit d'un llarg viatge per la vida.

El de hui, anunci de d'una despedida, és també un pas natural en aquest compromís, personal i alhora compartit. Fa 18 anys, quan preparava el meu primer discurs vaig trobar un fragment d'un diàleg de Plató que, rellegit més de dos mil quatre-cents anys després de ser escrit, em va semblar que tenia plena vigència, i amb el qual m'identifique molt a l'hora d'haver entrat a fer política. I diu així:

"Entra en política quan sigues gran, quan tingues experiència i saviesa, la vida resolta, els fills criats, quan hages demostrat habilitat en algun ofici, i no hi vages mai sol, vés-hi protegit amb un grup d'amics".

I després de viure amb intensitat aquests anys, m'atreveixc a continuar aquesta frase de Plató, i ara ja no és de Plató sinó que és meua, i jo diria:

"I ves-te'n abans que pergues l'energia, ix quan hages acomplert els objectius que et vares marcar, quan conserves intactes la teua il·lusió, la teua passió i la teua energia vital, quan cregues que ha arribat el moment de deixar pas. I fes-ho content i agraït".

I és ben bé així, content i agraït, com arribe al final de la meua etapa com a alcalde de L'Eliana ; en el moment que lliurement trie i consensuat amb el partit que represente, amb la tranquil·litat d'haver treballat cada dia per la transformació de L'Eliana i d'haver contribuït a deixar aquest poble millor de com era.

Durant estos anys cadascú dels ciutadans i de les ciutadanes, cadascuna de les associacions, falles, entitats, empreses de L'Eliana, han sigut la meua veritat en majúscules, i el meu compromís amb una nova manera de fer i d'entendre la política . Fent resum d'estos anys, tinc el sincer convenciment i la tranquil·litat d'haver estat fidel a aquelles tres "c" amb les que em vaig comprometre amb la ciutadania: compromís, credibilitat i confiança.

Des del consens, des de la proximitat, des de l'atenció a les necessitats del veïns, des del diàleg sincer, des de la governança, que no és res més que un compromís compartit, un treball en xarxa, fent equip des de les diferents sensibilitats, que ens ha permès treballar conjuntament amb ciutadans i ciutadanes implicats amb entitats i associacions.

Ha estat així, amb esta complicitat, com hem definit un model de ciutat, que potencia els seus valors i, alhora, mira el futur amb esperança i construeix un camí per arribar-hi.

Hem estat ambiciosos i hem avançat en posar en marxa reptes tan importants com ara esdevenir la ciutat referent en l'àmbit de l'esport, contra la violència domèstica i el benestar social, la sostenibilitat, la cultura; sempre posant en valor el valuós patrimoni de la nostra magnifica ciutadania.

Hem anat avançant en estratègies de transparència, de qualitat democràtica i de gestió ètica de la nostra actuació com a servidors públics.

I, amb aquesta manera de fer política, hem intentat fer de la honestedat i la confiança mútua aquell punt de trobada que permet ser i sentir-se còmplices del projecte comú que es, ha segut i serà L'Eliana.

No hem arribat al final del camí, no hem aconseguit tot, només faltaria. Hem, segur, comes errors, però sempre des de l'honradesa.

Tinc encara molts reptes fins a juny i no vaig a parar, ni a distraurem, -no ho he fet mai- contestant a mentides i marejos, hi ha feina, ganes i il·lusió.

Perquè per davant com a poble, com a societat i com a país, ens queda, encara, molt camí per recòrrer junts .

Tinc la tranquil·litat de que L'Eliana, tindrà de segur, un magnífic, honest i cabal alcalde, en Salvador Torrent, en el que confie totalment, per el seu coneixement, implicació i adoració per el poble en el que va nàixer.

També vos dic que vullc ajudar en tot a l'amic Ximo Puig perquè desitje de tot cor que un home bó, amb experiència municipal; però sobre tot preparat i honest i amb idees clares, siga President de la Generalitat.
I un compromís final: Sempre estaré i sempre em trobareu a la vostra disposició, al servei d'aquest poble perque, com va dir Vicent Andrés Estellés: "No se és res, sinò se és poble"

Acaba en un t'estime L'Eliana. signat Josep Mª Àngel Batalla Alcalde de L'Eliana

En una Gala de Viva l'Eliana

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal