Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agulló

A l'hora de dir disbarats no està ningú lliure. Alejandro Piscitelli, filòsof argentí de la Universitat de Buenos Aires adverteix que la poca experiència de Podem suposa un risc per a la realitat política. Això vol dir que per a governar s'ha de tenir experiència?. Espanta pensar seriosament amb aquesta teoria filosòfica.

Diu Juan Alberto Belloch, alcalde de Saragossa, que l'exministre d'Educació Àngel Gabilondo és el millor candidat del PSOE per a la presidència de la Comunitat de Madrid, perquè té l'avantatge de no ser del partit. Aleshores ja té resolt molts problemes el PSOE, cap candidat que deu ser militant.
'
El Sr. Rajoy ha afirmat que les seues polítiques de desenvolupament en matèria d'ocupació, educació, sanitat i pensions han influït per a reduir la desigualtat d'oportunitats de tots els espanyols. L'informe "Pobreza y desigualdad en aumento" presentat a Roma aquest dies, col·loca a Espanya al sisè lloc d'Europa en risc de pobresa i exclusió el 2013. Tan sol ha estat superat per Romania, Grècia, Itàlia, Xipre i Portugal.

Segons informa la SER, al darrer informe de la UDEF es reflexa que a la comptabilitat B d'Orange Market, filial valenciana de la Gürtel, els actes de presentació de la candidatura de Mariano Rajoy a la presidència del Govern en 2008, els paga el Partit Popular de la C.V. amb 90.000 € en negre que consten com "adelanto acto Feria Valencia Rajoy 28/1072007" i "resto acto Rajoy 29/09/2006". Amb la presència de tota la cúpula del PPCV i el suport de Rita Barberà i Francisco Camps.

En la roda de premsa donada per Juan Carlos Monedero per a explicar i entregar als periodistes les factures sobre els 425.000 € cobrats per uns treballs fets en diversos països sud-americans, als mitjans d'informació els ha sorprés l'existència d'una diferència de 150 €. A aquests mitjans pareix que no els preocupa massa la lentitud en desvelar-se els noms espanyols de la Llista Falciani.

El Director de l'Agencia Tributaria en declaracions a la Sexta ha dit "Monedero no ha hecho demasiado uso de un victimismo. Monedero lo que si ha sido, es una victima de un brutal acoso" I ho diu Hisenda.

Compromís té un dilema, toros si o toros no. Mentre la Direcció es posiciona contra els bous al carrer, a alguns municipis les agrupacions locals els recolzen. Que farem?


Abril de 2013, Eduardo Inda en declaracions a la televisió, parlant de Messi "¿Cómo paramos a éste tío?, tendrá que ser por lo civil o por lo criminal. Qué ningún demagogo interprete esta afirmación como una apelación a la violencia, sino más bien como una invitación a la contundencia dentro de los límites del reglamento". Si açò no és una invitació a la violència, de l'actualment subdirector adjunt de Mundo, ¿com se li deu anomenar?

Segons una providència pública de l'Executiu insular Martín Marrero, el Tribunal Suprem ha admés a tramit la sol·licitud del Govern de Canàries de suspensió cautelar de la privatització d'AENA.

Alguns col·lectius, proposen fer una col·lecta publica per a pagar al Sr. Rato els 380 € que reclama, davant l'Oficina del Consumidor, com a indemnització per la pèrdua de dos coixins que porta a reparar a una tintoreria. De la devolució dels diners gastats en les targetes opaques no diu res.

Ha tardat però ha arribat, per fi IU de Madrid ha decidit expulsar als portaveus de l'Assemblea de Madrid i de l'Ajuntament, Gregorio Gordo i Angel Perez, implicats en les famoses targetes de Caja Madrid.

Molt s'està escrivint contra el Govern legítim de Veneçuela, però ningú recorda que durant la presidència de Carlos Andrés Pérez, es va imposar en febrer de 1989 al poble veneçolà, un paquet econòmic per a l'estalvi fiscal i l'alliberament de l'economia de Veneçuela que condemna a l'atur massiu de treballadors i a la fam, la misèria i la desesperació dels més pobres. Les protestes que provocaren aquestes mesures donaren peu al Caracazo. Per a restaurar l'ordre amb armes de guerra, els assessors nord-americans i israelites varen dissenyar el Plan Avila que provoca la mort de més de 3.500 persones.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal