Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Universitat de València ret homenatge a "Charlie Hebdo" en una jornada per la llibertat d'expressió

Serà aquest dijous, dia 19 de febrer, a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau

"#JeSuisCharlie i els atemptats contra la llibertat d'expressió" és el nom de la jornada que aquest dijous, dia 19 de febrer, tindrà lloc a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Organitzada per dos grups de recerca de la Universitat de València –el grup de R+D Mediaflows i l'Observatori de l'Audiovisual de la Universitat de València, dirigits pels professors Guillermo López i Andrés Boix, respectivament–, la jornada combinarà aportacions des del camp jurídic, periodístic i de la creació artística i cultural.
L'atemptat terrorista contra la redacció del setmanari satíric francès Charlie Hebdo, ocorregut fa un mes i el que ha tingut lloc el cap de setmana passat a Dinamarca han commocionat la societat i han obert el debat sobre els límits de la llibertat d'expressió.
La jornada s'estructura en dues taules rodones. A les 17 hores començarà la primera, que porta el títol "La funció (i límits) de les llibertats expressives en societats plurals (i complexes)". El debat estarà moderat per Guillermo López i comptarà amb les intervencions de Guillem Martínez, periodista d'El País, Carlos Flores, professor de Dret Constitucional de la Universitat de València, Awatef el Ketiti, professora Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, i Ximo Clement, periodista de Valencia Plaza.
En la segona taula rodona, "El dret a blasfemar, la censura i l'expressió artística" (18.30 h), hi participaran: Javier Mira Benavent, professor de Dret Penal de la Universitat de València, Jónatan Rubio, crític cultural, Ignacio Ramos, professor de Filologia Francesa de la Universitat de València, i Esma Kukucalic, màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea. Aquest debat estarà moderat per Andrés Boix.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal