Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: una moció debatrà en el Ple la sol·licitud d'una auditoria dels comptes municipals

La proposta feta per Esquerra Unida de Riba-roja demana que siga la Sindicatura de Comptes qui realitze l'Auditoria de l'Ajuntament.
 
Les raons que esgrimeix l'organització que la presenta són, al seu judici, de pura lògica, segons manifesten 'són molts els anys que porten governant els dos partits PP i PSOE i també moltes les vegades que tots dos portaveus (alcalde del PP i portaveu del PSOE), s'han acusat públicament de rebre diners negres i nosaltres no es limitem a ser espectadors, volem saber la veritat'.


A més, insisteix Esquerra Unida, 'es tracta d'un Ajuntament que té més de 350 assalariats/des i uns ingressos que ronden ara els 21 milions d'euros. Amb aquestes xifres, afigen, qualsevol empresa hauria de ser auditada pel que consideren que l'Ajuntament no pot quedar fora del que les empreses normals que no utilitzen diners públics si que fan davant als seus acccionistes'.

Hi han exemples, segons indiquen, de possibles malbarataments de patrimoni.:

 'El nostre municipi ha patirt en aquestos anys de democrácia dúna gestió que per una banda ha recaptat, amb eixamples com: l'abocador de Basseta Blanca, la dispersió urbanística e industrial, i ara líntent de desfer-se de la Vall de Porxinos. La ciudadanía de Riba-roja, te el dret a disposar dún informe de auditoria dels nostres comtes públics, i clares.'

La proposta forma part de l'ordre del dia del ple que se celebra avui en el Ajuntament
 

Esquerra Unida recorda que en la situació social i econòmica actual, la ciutadanía castigarà de segur la gestió prepotent de les majories absolutes, i del bipartidisme, i com seria de rebut, exigirà major participació i control pe part de col-lectius politics, socials i civics.

Finalment, altra de les raons que mou al partit d'esquerres a presentar la moció és que l'Ajuntament es trova baix el pla de proveïdors pagant interessos financers que son considerats 'il-legitims'.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal