Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El govern manté en el màxim legal la bombona de butà 17,5 euros


El preu màxim ho suporten moltes famílies que utilitzen com a calefacció i combustible de cuina la bombona de butà
El preu màxim després d'impostos de la bombona mitjana de butà es mantindrà en 17,5 euros, que és el topall legal fixat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, segons consta en una resolució publicada aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), que entrarà en vigor aquest dimarts 13 de gener.

Al maig de 2013, la bombona de butà va pujar un 2,15%, fins a situar-se en 17,5 euros, nivell en el qual ha romàs des d'aqueixa data.

Segons la resolució publicada aquest dilluns, el preu màxim de venda abans d'impostos es mantindrà a partir de matí en 114,2025 cèntims per quilogram, després d'haver-se reconegut un cost de comercialització de 49,1702 cèntims per quilogram.

Aquest import de 114,2025 és el topall legal establit en una ordre ministerial del 21 de març de 2013, en la qual es detallava el nou mecanisme de preus en el territori nacional, excepte Canàries, Ceuta i Melilla.

El nou mecanisme contempla una freqüència de revisió bimestral de preus, que es realitza en el segon dimarts de cada mes imparell, així com un màxim de revisió anual per sobre del com es reconeixen unes quantitats als operadors per al seu cobrament futur, sense que siguen repercutides immediatament al consumidor.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal