Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern estudia imposar multes administratives per insultar i amenaçar en les xarxes socials

FACUA Consumidors denuncia que el Grup Popular estudia promoure en el Congrés dels Diputats noves mesures imposar multes administratives davant els insults i amenaces que siguen abocats en les xarxes socials, informa La Razón. Fa un any van començar els treballs de la subcomissió per a l'estudi de les xarxes socials i d'internet.

No val pontejar a la Justícia, hi haurà que agilitar-la

FACUA-Consumidors en Acció s'oposa a la mesura i adverteix que si la justícia és lenta, cal agilitar-la, però no pontejar-la amb mesures que poden provocar censura. Si aquesta mesura tira endavant, la mesura pot traduir-se en un pas més en les retallades de les llibertats dels ciutadans, després de la llei Sinde-Wert i la llei mordassa.

Representants del Col·legi de Telecomunicacions, experts en Dret, la fiscal especialista en ciberseguretat, professionals dels operadors tecnològics i experts en educació han passat cinquanta experts de diferents àmbits relacionats amb la matèria. La setmana que ve, el PP lliurarà a tots els grups un resum dels treballs, amb la previsió que a mitjan febrer es tanquen les conclusions.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal