Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Camp de Túria: Esquerra Unida sol.licita transparencia en la Mancomunitat del Camp de Túria


La Mancomunitat del Camp de Túria és una associació voluntària dels municipis de Llíria, Bétera, Riba-Roja del Túria, La Pobla de Vallbona, L ́Eliana, Benaguasil, Vilamarxant, Nàquera, Serra, Casinos, Benissanó, Marines, Olocau, Loriguilla i Gàtova; es crea amb un objectiu: defensa i promoció dels interessos comuns a tots els municipis que la integren i l’organització i la prestació mancomunada de totes aquelles activitats que, la Mancomunitat, té atribuïdes i que ajuden a satisfer les necessitats dels municipis integrants.

Aquesta petició inclou des de els pressupostos anuals, a les plantilles de treballadors i treballadores, serveis ofertats, així com la composició del ple de la Mancomunitat.

Des de Esquerra Unida, se sol•licita que la informació se facilite a cada ajuntament i així, arribe a totes les representants i tots els representants polítics municipals que asseguraran la difusió entre la ciutadania de tota la comarca Camp de Túria.

Esquerra Unida, enten que 'la Mancomunitat com un organisme supramunicipal que ha de gestionar, rendibilitzar i ordenar tots els serveis i recursos que els municipis integrants necessiten. Ha de vetlar per la comarca i lluitar per la seua vertebració. Volem i necessitem sentir-nos ciutadanes i ciutadans d’un mateix territori, territori que estimem i que ens facilita i apropa uns serveis públics adequats al moment que vivim'

La moció s'ha presentat per representants d'Esquerra Unida en diferents municipis de la comarca com Bétera, La Pobla de Vallbona, Lliria, Riba-roja del Túria.

Actualment la presidència de la Mancomunitat està en mans de l'alcaldessa de la Pobla (PP) i una visita al seu web mostra l'escàs nivell d'informació que donen. Ni tan sols apareix el govern de la mancomunitat i açò que es regeix pels mateixos mecanismes que els Ajuntaments. En aqueixa zona, amb el temps que porta la presidenta actual (des de l'inici de legislatura), segueix indicant 'en preparació'. No més es troba la foto de la presidenta.

La Mancomunitat està situada físicament a Llíria a l'edifici de la foto, però pocs veïns de la comarca coneixen quins són les seues activitats, no sent capaços d'identificar el treball que realitza ni on es troba.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal