Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Intervenció de Llíria qüestiona el presuposts per al 2015, així ho afirma el PSPV

El propi informe d'intervenció, estableix que el pressupost de 2015 tindrà serioses dificultats per a donar cobertura a les desviacions que any rere any es vénen produint amb els diferents expedients de reconeixements extrajudicials de crèdit (factures al calaix).
​El PSPV ha manifestat que els pressupostos del 2015 no son la millor ferramenta per a servir d'instrument de dinamització de l'activitat econòmica del nostre municipi que tanta falta ens fa, al mateix temps que fa recaure en els nostres veïns una càrrega tributària excessiva que redunda en la seua renda disponible, que malgrat la baixada del tipus impositiu de l'IBI per al 2015, els nostres veïns suporten una pressió fiscal superior a la suportada a l'inici de la present legislatura. Suportant un any més la taxa del consorci malgrat tenir situada la planta de transferència en el nostre terme municipal, incomplint un any més el seu compromís de cost zero.
Els pressupostos del 2015 no aposten per l'enfortiment del teixit productiu del nostre municipi. No existeixen partides ni bonificacions per a la instal·lació de noves empreses en els diferents polígons industrials, ni que dir de suport a les ja existents. Ni un sol euro per als sectors tradicionals de Llíria, ni per a l'agricultura, ni per a les pimes, ni per al xicotet comerç, ni per als professionals, ni tan sols per als possibles joves emprenedors, amb el tan esperat i demandat viver d'empreses.
La plantilla de personal, reflecteix clarament la política de personal del PP, una política marcada en aquesta legislatura per constants sentències judicials condemnant a l'ajuntament per vulneració dels drets dels treballadors que ens han costat a tots mes de 100.000 euros i utilitzant la taula de negociació com un mer tràmit de les seues polítiques, convertint-la en nero espectador i no com a instrument de dialec i fòrum de treball.
La aposta urbanística del PP ha derivat en un absolut fracàs, amb un continu enfrontament amb els veïns i amb els agents urbanitzadors. Ens deixen unitats d'actuació abandonades i sense solucions davant els problemes de la seua execució, polígons industrials fantasmes, polígons industrials amb retards d'anys i sense possibilitat d'instal·lació de noves empreses, propietaris que no poden fer front a les càrregues urbanístiques, propietaris amb les seues il·lusions truncades, un departament urbanístic sense adreça política, un enfrontament en l'ombra dins l'equip de govern, en definitiva un urbanisme a la deriva i sense consens ni dialec.
El nostre grup municipal sempre ha apostat per la inclusió del conservatori municipal de música en la xarxa la conselleria. Al 2015 amb una subvenció que tan sols suposa el 14% del cost total del conservatori, obliga a les arques de l'ajuntament a suportar un dèficit de 532.875,59 euros.
El 2015 és any electoral i el PP presenta un annex d'inversions en vistes al rèdit electoral amb l'únic inconvenient que les seues actuacions les haurem de pagar tots els veïns en exercicis posteriors. No destinen ni un sol euro de fons propis al finançament de les inversions. Totes les inversions es financen amb crèdit, un nou crèdit de 920.000 euros.
Els pressupostos del 2015 no són ni realistes, ni prudents i ni tan sols són un bon instrument de treball, açò sí són continuistes i clarament inspirats en polítiques de retallades i d'estabilitat pressupostària i sense pensar en les veïnes i veïns de Llíria.
El Portaveu del grup socialista, Jose Luis Pérez ha manifestat: "El present pressupost ens dura a situacions de tensió pressupostària i de tresoreria majors de les que actualment ja existeixen, tal com es desprèn de les consideracions de l'interventor de l'ajuntament. Tan sol el seguiment exhaustiu que permeta ajustar l'execució de despeses a l'execució dels ingressos, donarà validesa al present pressupost i açò en aquests moments depèn del equip de govern, cosa que pose en dubte a partir de la seua actuació pressupostària dels últims exercicis".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal