Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: En el Ple l'oposició aconsegueix el vot del PP per demanar l'abaixador de València la Vella

La moció presentada per Compromis, PSPV i EUPV naix de les peticions i reunions amb la Plataforma Riba-roja Metro Ja!, la qual cosa ha obligat al PP a unir-se a la proposta, si bé ha matisat que no garanteix que la Generalitat incorpore el pressupost necessari, encara que ha lamentat no haver-la conegut abans.
 
Es tracta de canalitzar una petició majoritària dels veïns de València la Vella que han fet recentment dos actes de protesta, un davant el mateix ple municipal al qual van acudir amb cartells i un altre posteriorment en el lloc en què se sol·licita es faça l'abaixador.
 
 
L'oposició exigeix l' inclusió en el pressupost de la Generalitat
 
El PP ha votat a favor, però ha advertit, pel seu portaveu, que no garantien que la Generalitat duguera a terme l'obra i el que és més important la seua conclusió per la situació econòmica.
 
L'oposició ha insistit que el PP ha vingut retardant l'obra d'arribada al centre de Riba-roja, un retard que, en altres ocasions han suggerit, que era per a fer coincidir eleccions amb inauguració de la llegada del Metro. Accelerant per tant el pressupost enguany per a poder aconseguir eixa foto d'última hora.
 
L'exigència de la proposta aprovada demana que la Generalitat complisca i pose en el pressupost i s'aconseguisca esmenar el del 2015 perquè quede clar que l'obra es porte endavant.
 
Tant Compromís, com Esquerra Unida i el PSPV han posat l'accent que la línia actual, que intentarà reproduir el tren però, com han dit, en tot cas el tren arribava a l'aeroport, mentre que ara serà necessari fer transbord.
 
Al final, l'alcalde i a preguntes d'alguna veïna, no ha pogut concloure si hi hauria o no solució perquè 'els tècnics avui dia no accepten qualsevol proposta per por de ser imputats', per la qual cosa no es pot saber si hi haurà o no alternatives econòmiques, encara que fóra avançant els diners per a l'obra per l'Ajuntament
 
Altres punts del ple d'avuí 1 de dessembre 2014..
 
Finalment, el govern municipal ha informat d'al·legacions realitzades al transport del tram Manises-Riba-roja de Túria de Metrovalencia. Al·legacions que s'ha lamentat no haver-les fet comptant amb la Plataforma Riba-roja Metro a Riba-roja Ja!.
 
A més el ple ha aprovat una moció conjunta per unanimitat contra la violència de gènere i per part d'Esquerra Unida s'ha presentat una reprovació de l'alcalde com a conseqüència de la pèssima entrada realitzada a Masia de Traver, que lògicament no ha tirat endavant per l'oposició del PP. El PSPV ha presentat una altra, aprovada per tots, d'adhesió als criteris culturals de Florència i Compromis per a previndre la corrupció politica.
 
A més de tractar diversos temes urbanístics que han sigut aprovats per la majoria del PP i els inventaris municipals des de 2010 fins al 2012 i el refinançament del deute amb la banca privada deixant el marc del Ministeri d'Hisenda, per a abaratir interessos
 
Manifestació de la Plataforma Metro a Riba-roja Ja!
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal