Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: dijous 27 de novembre presentació del llibre 'Lluitant contra l'oblit' amb l'autora i l'AVM3J

Organitza: Centre de Estudis Locals de L’Eliana (CEL) i Regidoria de Cultura

El 3 de juliol de 2006, el subsòl de València vivia el pitjor accident de metro de la història de l’Estat espanyol. A les vies de l’estació de Jesús, hi quedaren 43 persones mortes, 47 ferides de gravetat i les esperances trencades de centenars de famílies. A la superfície, els representants institucionals s’afanyaven a passar pàgina. La versió oficial de la fatalitat s’imposava, el blindatge governamental obstaculitzava les investigacions i una densa capa d’oblit s’escampava sobre la tragèdia. Però les víctimes sempre van mantenir la dignitat. I l’esperança. Eren i són conscients que encara queda soterrada la supervivent negada d’aquell sinistre: la veritat. “Lluitant contra l’oblit” és el relat necessari de la llarga lluita per rescatar-la.

Participen: Rafa Montaner (periodista i membre del CEL), Laura Ballester (autora), Francisco Manzanero (Associació Víctimes del Metro 3 juliol, AVM3J)

Organitza: Centre de Estudis Locals de L’Eliana (CEL) i Regidoria de Cultura Lloc: Centre Sociocultural
Hora: 19’30 h. Entrada lliure.


Es va presentar el 6 d'octubre a València, en el Teatre El Micalet, amb gran èxit i amb la presència també de l'AVM3J. El 15 de novembre passat a la Casa de València de Barcelona també es presentà amb la presencia de Jordi Evole.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon