Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ateneu de Riba-roja va celebrar dissabte 22, el seu primer aniversari

El 27 de setembre de 2013 obria les seues portes L’Ateneu de Riba-roja, la nova seu d’Esquerra Unida i el Partit Comunista del País Valencià. Com a concepte base en l'elaboració d’aquest projecte es va agafar la necessitat de crear un espai de debat sociopolític al poble, per tal de què la classe treballadora tinguera un local destinat a la seua organització i empoderament.


Durant aquest any d’activitat s’han organitzat diferents actes desde EU i PCPV a aquest espai, però també ha servit perquè plataformes com Metro a Riba-roja JA! O Salvem Porxinos puguen utilizar-ho per a reunir-se i donar-se a conéixer.
 
De fet, durant la celebració d’aquest 1er aniversari es varen poder escoltar les intervencions d’Enrique Martínez (Metro a Riba-roja JA!), que va fer un recorregut per la història de la plataforma i el treball realitzat, i de Rubén Ferrer (Salvem Porxinos), que va sintetitzar la trajectòria de la plataforma i on es troba la situació actual del PAI de Porxinos que el PP de Riba-roja vol dur a terme i al que la plataforma s’oposa, al igual que Esquerra Unida


D’altra banda, l’acte va ser presentat per Carmen Folgado, actual portaveu del grup municipal d’EU Riba-roja, i va intervindre finalment Jaume Ruiz, Coordinador Local del col.lectiu, que referint-se l’Alcalde de Riba-roja va dir que “no podem deixar que Tarazona i la seua cort de privilegiats continuen tinguent el control de l’Ajuntament. Els hem demanat que s’en vagen i no feren cas; ara ens toca tirar-los. Tenim que guanyar per a vèncer, vèncer per a conquistar, i conquistar per a obeïr al nostre poble”..

Per a celebrar aquest aniversari es va poder disfrutar de l’espectacle “Berlín”, una lectura dramatitzada de Félix Faraut que no va deixar indiferent a ningú i que va provocar tan rises com expectación entre els assistents.

Finalment, es va gaudir d’una gran paella i una festa cubana per a acomiadar aquest primer any d’activitat de L’Ateneu, l’espai social i polític de la classe treballador a Riba-roja de Túria.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal