Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El díssabte 29 de novembre les Marxes de la dignitat és manifesten a València a les 18 hores

Les MARXES DE LA DIGNITAT tornen a sortir al carrer per cridar ben fort PA, TREBALL, SOSTRE I DIGNITAT. 'Davant d'una situació extremadament difícil i d'emergència social, no podem oblidar que la nostra lluita és al carrer, i al carrer és on han de sonar les veus dels pobles, de la classe treballadora i de la majoria social, que vol un món més just, lliure i igualitari.'

El  manifest que han difós diu 

 'Perquè totes i cadascuna de nosaltres som classe treballadora, precaritzada i menyspreada, perquè totes som aturades a les quals se'ns nega el dret a un treball digne, perquè totes som joves abocades a buscar-nos la vida a l'estranger, lluny de la nostra terra, lluny dels que ens estimen i estimem. A totes i cadascuna de nosaltres, se'ns està negant el dret a l'habitatge, a totes se'ns retalla en sanitat, en educació, en dependència i a totes ens retallen les pensions. Totes som criminalitzades i patim la repressió d'un sistema que ens roba les llibertats i que ens emmordassa quan alcem les veus per reclamar els nostres drets. A tots i totes se'ns està negant el dret a decidir.

Totes som agredides per un model patriarcal que fomenta el maltractament cap a la dona, negant-nos el dret a decidir sobre el propi cos i sobre la nostra vida. Totes som persones immigrades i per molt que insisteixin, cap de nosaltres és il•legal i a cap de nosaltres se'ns pot negar el dret a una vida digna. Tots i totes som Mohamed Abagui, Idrissa Diallo, Alik Manukyan, abusats, maltractats i morts a dins del Centre d'Internament per a Estrangers, i totes i tots tenim l'obligació d'assenyalar el racisme, el classisme, el feixisme i la xenofòbia; juntes hem de cridar ben fort que no volem aquests tipus de centres a les nostres ciutats i exigir el tancament dels CIE.

Totes som víctimes directes d'una corrupció que ha suposat l'embutxacament de milers de milions de diners públics, diners que han anat a parar a mans dels bancs, d'especuladors i a paradisos fiscals. Mentrestant, nosaltres, els de baix, els damnificats, ens veiem obligats a pagar un deute odiós i il•legítim que no hem generat; i ara ens volen fer empassar un tractat de lliure comerç entre la UE i els EUA (TTIP), que negocien en secret i que beneficia les grans multinacionals a costa de drets democràtics, socials i econòmics, com també de recursos públics i mediambientals, bloquejant polítiques ecologistes que promouen el respecte per la natura i la sostenibilitat del planeta.

• Diguem NO al pagament del deute. Diguem NO al TTIP.
• Exigim la derogació de les reformes laborals i la retirada immediata de totes i cadascuna de les retallades.
• Demanem que es garanteixi el dret al treball, a l'educació, a la sanitat, a l'aliment, al transport, a l'habitatge, a l'energia i a les pensions dignes per a totes les persones, sigui quina sigui la seva procedència. Així com també una renda garantida de ciutadania.
• Diguem també NO a la repressió de les lluites socials i laborals. No a la llei mordassa.
• No al feixisme, la xenofòbia, el racisme i la seva impunitat. Volem papers per a tothom i volem tancar els CIE.
• Rebutgem les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets i fomenten la violència vers elles.
• Eliminem d'arrel la corrupció, promoguem una veritable reforma fiscal, lluitem contra el frau i assenyalem els veritables culpables per tal d'exigir responsabilitats.
• Defensem uns serveis públics, universals, gratuïts i de qualitat. Defensem nous models com els que es proposen a la ILP per un nou sistema educatiu.
• Garantim l'exercici del dret a decidir de tots els pobles. Com també el dret a decidir sobre totes aquelles coses que afecten directament o indirectament les nostres vides. Volem decidir-ho tot!
El 29 de novembre, que totes les veus siguin una!
Perquè totes estem per tot i perquè tot ha de ser per a totes!
el 29 de novembre TOTES LES LLUITES AL CARRER!'
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal