Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds demanen la dimissió de Fabra i la convocatòria d’eleccions autonòmiques

El nou projecte de televisió que, presumiblement, aprovarà el Consell de la Generalitat Valenciana aquest divendres marca, clarament, la política del president Fabra pel que fa a la llibertat d’expressió, a la política del mitjans públics de comunicació i al dret d’informació de tots els valencians, després d’haver tancat TVV ara fa un any.

Davant d’aquesta nova televisió, que serà finançada per la Diputació de València dedicant diversos milions d’euros a aquesta iniciativa i que se centrarà en la cobertura de festes populars i, especialment, divulgaria la labor de l’entitat presidida per Alfonso Rus, Toni Roderic, responsable de l’Àrea de Presidència de la Federació d’Els Verds, ha declarat que “el PP de Fabra, Ciscar, Rus, Castedo, Torró i Barberà fa encara un pas més en la burla a tots els valencians i a la gestió pública, en el nul respecte als treballadors i treballadores de la TVV. Es riuen, una i altra vegada, de tot allò que els valencians desitjàvem d’una Generalitat nostra i dels nostres governants. Estan fent que ens avergonyim de les nostres institucions”.

Els Verds considerem que les pèssimes perspectives electorals del PP valencià i el fracàs de la negociació amb Televisió Espanyola per a potenciar la seua programació autonòmica han accelerat aquest projecte.

“Si, a més a més, es concreta que Luis Redondo, exdirector de Canal 9, imputat pel forat econòmic que deixà a la TVV, serà el director del nou canal tindrem la cirera del pastís de la utilització dels mitjans públics en benefici propi” -ha afegit Roderic.

“Estem en mans del govern més inepte de la història dels valencians. Tenim a persones que balafien els nostres recursos econòmics i personals. No ens els mereixem. I demanem la seua dimissió immediata i la convocatòria d’eleccions. I la ferma voluntat, per dignitat, de fer tot allò que estiga en les nostres mans per fer-los fora del nostre govern i de les nostres vides” -ha conclòs Roderic.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal