Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Camp de Túria acollirà l'Assemblea de les Primàries d'Esquerra Unida el 9 de novembre

L'organització d'esquerres es bolca a Camp de Túria,  . l'Assemblea del País es realitzarà a L'Eliana el 9 de novembre perquè a Llíria els espais físics no són suficients.

Han portat a terme les assemblees locals; el divendres 31 celebraran la comarcal a l'Eliana i finalment  tornaran a l'Eliana el diumenge 9 de novembre on tindrà lloc l'Assemblea de tot el País Valencià.

Foto tomada en el cara  a cara de la SER.
El primer acte serà per tant aquest divendres 31 d'octubre a l'Eliana, amb el debat en Assemblea Comarcal de les seues propostes i aportacions per a portar a l'Assemblea definitiva de Primàries que tindrà lloc la setmana següent (9 de novembre) en el mateix escenari en què es va celebrar la XI Assemblea en el 2013.

El divendres 31 d'octubre, a la Casa de la Joventut de l'Eliana, prepararan debatran afiliats i simpatitzants de Camp de Túria. És molt probable que a l'Assemblea acudisquen membres de la llista de les dues candidatures, encara que realment, en les dues llistes hi han veïns de Camp de Túria.

Després d'aquesta Assemblea Comarcal, que també s'està realitzant en les diferents comarques del País i ja el dissabte 9 de novembre, els delegats de tot el País es reuniran per a debatre i triar al candidat o candidata que encapçalarà les llistes de Esquerra Unida per a la Generalitat en 2015.


Foto XI Asemblea que es fa ver a l'Eliana  2013
L'Assemblea de Primàries de País (9 de novembre) triarà entre Marga Sanz o Ignacio Blanco, i pel sistema de proporcionalitat dels Estatuts d'Esquerra Unida, qui encapçale finalment la llista, amb tota seguretat serà seguit pel l'altre/a candidat/a. I pràcticament en cremallera s'aniran distribuint els llocs. Llevat que la diferència entre una o una altra candidatura siguen molt importants.

A més, el dia  8 de novembre també votaran els afiliats i els simpatitzants en els seus respectius col·lectius.

A més en aquesta assemblea, a la qual és previsible que assistisca algun càrrec o representant d'Esquerra Unida estatal, a més de convidats d'altres grups i partits, es combinarà amb el resultat ja conegut de les urnes en tots els locals de l'organització al llarg del País Valencià. En aquestes urnes a més dels afiliats votaran també els simpatitzants que s'han inscrit.

El procés de primàries d'Esquerra Unida ha sigut qualificat per la majoria de mitjans de comunicació com un procés disputat però realitzat amb lleialtat per tots dos candidats. L'afiliació i els simpatitzants estan disputant en les xarxes socials, però la neteja, més enllà dels necessaris enfrontaments verbals que comporta qualsevol elecció que siga disputada, està sent total.

El primer debat cara a cara ho van realitzar els candidats en la SER, amb una entrevista que el propi entrevistador i el mitjà en els seus noticiaris va qualificar de 'exemplar'.


Tots dos candidats i les seues llistes han visitat Camp de Túria en múltiples ocasions.

Aquests actes d'Esquerra Unida a Camp de Túria no són casuals, ja que ja l'Assemblea anterior en la qual va ser reelegida Marga Sanz, es va realitzar a l'Eliana i també en ella es va notar la vinculació amb Camp de Túria. Entre aquella assemblea i aquesta, han visitat Camp de Túria tots dos candidats, Ignacio Blanco ha estat en diverses ocasions, la segona de la seua llista Rosana Montalbán va estar també diverses vegades a Bétera. Pel seu costat Marga Sanz, a més de visitar Riba-roja i participar en les manifestacions de la Plataforma Metre-ja, ha estat a Serra en la Festa de la Cirera i Maria Ángeles Llorente que també va en la llista de Marga Sanz, va estar el dimecres passat en un debat enfront de la LOMCE organitzat pel IES la Vereda de la Pobla de Vallbona.

Camp de Túria serà per tant la primera comarca que coneixerà els resultats de les primàries d'Esquerra Unida, i sabrem, quina d'aquestes dues candidatures encapçala la llista per a la Generalitat en 2015

.
“CANDIDATURA DE LA PLURALITAT D’EUPV”“UNA ESQUERRA PER A GUANYAR EL PAÍS”



 
Mentrestant l'existència de tres veïns de la comarca en les diferents llistes es nota en les xarxes socials.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal