Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Una xarrada el divendres 24 octubre a les 19H, per a contestar als dubtes de la teua pensió

Organitzada per Esquerra Unida de Bétera, en el seu nou local de l'Avinguda Constitució 31, amb tècnic/s que coneixen bé aquests problemes.

Són moltes les modificacions i retallades que els últims governs han introduït en les pensions. Moltes les variants i totes elles intentant rebaixar la seua quantia i el dret i l'edat per a conseguirla.

La xarrada organitzada dins del cicle que té obert l'organització d'esquerres de Bétera des que va inaugurar el seu nou local, té precisament aqueix títol:

'Com pal·liar els efectes negatius de les retallades del PP en les pensions i serà el divendres 24 d'octubre a les 19 h.'.


Esquerra Unida de Bétera convida a aquesta xarrada a totes les persones que es troben preocupades i amb tants dubtes sobre la seua futura pensió, o la possibilitat d'obtenir-la.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal