Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Dijous 3 de juliol farà 8 anys de l'accident de Metro de 2006 a València.- ‘8 anys teixint esperança’

L'Associació de Víctimes vol commemorar-ho en honor a les víctimes i als supervivents que han tingut que seguir  després de viure la tragèdia.

'3 de juliol de 2006, una data marcada a foc en el cor de molts, d'els qui ho van viure, de volen ho van patir, d'els qui aqueix matí ho van perdre tot. Aqueix dia, aqueix 3 marcat en el cor de tots aquells que coneixen la tragèdia, la que va fer que 43 persones perderen la vida i 47 resultaren ferides en la línia 1 del metro, en ple cor de València. La tragèdia que a dia d'avui se segueix plorant va succeir en l'estació de Jesús, ara coneguda com Joaquín Sorolla-Jesús. Va canviar de nom després de l'accident. Una estratègia per a silenciar-ho tot?      -- Sara Virto-

Dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València  se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos. De matí, a les 13.00 hores se celebrarà un petit homenatge al Jardí situat a prop de l’estació de metro de Jesús.

L’Associació de Víctimes per l’Accident de Metro 3 de Juliol (AVM3J) ha convocat aquesta setmana diversos actes commemoratius del 8é aniversari de la tragèdia que va causar la mort de 43 persones i 47 ferits i que fins el moment no s’ha cobrat cap responsable.

 L' acte al jardí.- 13'30

El punt de trobada està situat al jardí situat a l’encreuament del carrer Sant Vicent amb el carrer Roís de Corella –punt situat damunt de la anomenada ‘corba de la mort- on es va produir la catàstrofe-. L’AVM3J realitzarà un ‘petit homenatge’ a les víctimes de l’accident ‘dipositant sobre aquest lloc unes flors acompanyats per so del quartet de corda’ i dedicaran unes paraules en el seu record.

Es pot consultar aquest enllaç de ‘8 anys teixint esperança’ per saber més detalls per a col·laborar amb l’AVM3J en aquest homenatge.

Homenatge a les persones mortes i també supervivents

Per altra banda, dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València  se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos.

Un poc abans, de 18 a 19 hores del mateix 3 de juliol, a l’església de Sant Llorenç´, situada enfront de les Corts, tindrà lloc de 18 a 19 hores la santa missa pels morts en l’accident de metro del 2006, la qual serà oficiada per Honori Pascual.

'L'ordre per a silenciar Canal Nou va eixir d'un despatx, del despatx de Presidència de la Generalitat'

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon