Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Dijous 3 de juliol farà 8 anys de l'accident de Metro de 2006 a València.- ‘8 anys teixint esperança’

L'Associació de Víctimes vol commemorar-ho en honor a les víctimes i als supervivents que han tingut que seguir  després de viure la tragèdia.

'3 de juliol de 2006, una data marcada a foc en el cor de molts, d'els qui ho van viure, de volen ho van patir, d'els qui aqueix matí ho van perdre tot. Aqueix dia, aqueix 3 marcat en el cor de tots aquells que coneixen la tragèdia, la que va fer que 43 persones perderen la vida i 47 resultaren ferides en la línia 1 del metro, en ple cor de València. La tragèdia que a dia d'avui se segueix plorant va succeir en l'estació de Jesús, ara coneguda com Joaquín Sorolla-Jesús. Va canviar de nom després de l'accident. Una estratègia per a silenciar-ho tot?      -- Sara Virto-

Dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València  se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos. De matí, a les 13.00 hores se celebrarà un petit homenatge al Jardí situat a prop de l’estació de metro de Jesús.

L’Associació de Víctimes per l’Accident de Metro 3 de Juliol (AVM3J) ha convocat aquesta setmana diversos actes commemoratius del 8é aniversari de la tragèdia que va causar la mort de 43 persones i 47 ferits i que fins el moment no s’ha cobrat cap responsable.

 L' acte al jardí.- 13'30

El punt de trobada està situat al jardí situat a l’encreuament del carrer Sant Vicent amb el carrer Roís de Corella –punt situat damunt de la anomenada ‘corba de la mort- on es va produir la catàstrofe-. L’AVM3J realitzarà un ‘petit homenatge’ a les víctimes de l’accident ‘dipositant sobre aquest lloc unes flors acompanyats per so del quartet de corda’ i dedicaran unes paraules en el seu record.

Es pot consultar aquest enllaç de ‘8 anys teixint esperança’ per saber més detalls per a col·laborar amb l’AVM3J en aquest homenatge.

Homenatge a les persones mortes i també supervivents

Per altra banda, dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València  se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos.

Un poc abans, de 18 a 19 hores del mateix 3 de juliol, a l’església de Sant Llorenç´, situada enfront de les Corts, tindrà lloc de 18 a 19 hores la santa missa pels morts en l’accident de metro del 2006, la qual serà oficiada per Honori Pascual.

'L'ordre per a silenciar Canal Nou va eixir d'un despatx, del despatx de Presidència de la Generalitat'

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon