Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria: Històries Nocturnes 'l'herència cultural de Llíria' amb 3 rutes cronològiques- 11, 18 i 25 de juliol 2014



Històries Noctucnes a Llíria

Els divendres 11,18 i 25 de juliol, la nit dels divenderes desde  tindrà lloc aquesta activitat turística que comptarà amb teatre i música d'època en directe
 Turisme Llíria ha organitzat per a aquest mes de juliol una nova edició d'Històries Nocturnes. Aquesta activitat turística ofereix als visitants la possibilitat de conèixer el patrimoni històric-artístic de la ciutat d'una forma singular i amena, a través d'una sèrie de recorreguts que es realitzaran els divendres a la nit.

El pròxim 11 de juliol dóna començament la 11ª edició d'aquest projecte de turisme cultural que porta el subtítol de Patrimoni, Personatges, Melodies i Bon Paladar i que va ser premie Diputació de València 2004, en la seua 1ª edició.

Turisme Llíria pretén, amb aquest esdeveniment, recuperar la tradició oral mediterrània d'explicar històries al fresc de les nits d'estiu i presa com a escenari el patrimoni històric de la localitat.

Per a l'estiu de 2014, Històries Nocturnes torna a la idea original de tres històries cronològiques: 'Els orígens' (11 de juliol), que pren com a escenari la ruta de la Edeta Romana; 'La Màgia' (18 de juliol), l'escenari del qual és la ruta de la Lyria Medieval, i 'L'Esplendor' (25 de juliol), que fa el propi amb la ruta de la Llíria del Renaixement i Barroc.

Histories Nocturnes tindrà enguany convidats especials en forma d'art dramàtic i música d'època en directe. Les places són limitades.

NIT DE DIVENDRES A LES 23:00H DES DE LA PLAÇA MAJOR.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon