Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana estarà en festes des del 4 al 17 de juliol, s'anuncien com a 'Festes Majors' la programació


La informació oficial que subministra l'Ajuntament inclou quasi 13 dies per al 2014 en els quals es poden trobar un gran nombre d'actes i festejos que cobriran les dinàmiques Festes d'Estiu, o del Carmen de l'Eliana.

Tenint com a protagonistes als festers i com a vertader subjecte de les festes tot el poble de l'Eliana i els veïns/es  dels municipis més propers
Festes Majors de l'Eliana: programació del 04/07/2014 al 17/07/2014

DIVENDRES, 4 DE JULIOL

A les 19:30 hores. CERCAVILA de les tres clavaries pels carrers de L'Eliana amb la xaranga "ELS SOCARRATS".
A les 20:00 hores. PREGÓ DE FESTES al balcó de l'Ajuntament.
A les 20:30 hores. A la porta de l'església ACTE DE BENVINGUDA A LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS.
A les 21:30 hores. NIT DE LES PAELLES al pàrquing del Centre Sociocultural.
A les 23:30 hores. Gran NIT DE ROCK per grups locals a la plaça d'Europa, amb la participació de "SOULFRANTONI", "MANDINGOS", "INCOMODO" i "BEER BROTHERS". Tancarà la nit el grup de l'Horta Nord "CANDELA ROOTS" (abans "ARRÓS CALDÒS"), música reggae en valencià.

DISSABTE, 5 DE JULIOL.

A les 13:00 hores. INAUGURACIÓ DEL MERCAT MEDIEVAL al carrer Palau        –zona de l'església-. Obert fins a les 2 de la matinada.
A les 18:45 hores. RECORREGUT DE LA PEREGRINA PELS CARRERS DE L'ELIANA, amb la participació d'associacions, falles i de la Unió Musical.
A les 22:30 hores. CONCERT CLOENDA DE LA IX TEMPORADA DEL FESTIVAL 5 SEGLES DE MÚSICA A L'ELIANA: "LA NOVENA SIFONIA EN RE MENOR, OP 125 (1824) DE LUDWIG VAN BEETHOVEN". Dolores Lahuerta, soprano. Myriam Arnouck, mezzosoprano. Luis Alberto Díaz, tenor. Lluís Martínez, baríton. Master Symphony Orquestra i cor. Ricardo Casero, director. Auditori de l'Eliana. Preu de les entrades: 9 € / 6 €.
A les 23:00 hores. ESPECTACLE DE FOC, LLUM I SÓ, basat en "L'Infern-Divina Comèdia", a càrrec de la PENYA DEL COET BUFAT a la plaça del País Valencià.
A les 00:00 hores. Concert a la plaça d'Europa dels grups "MALDITA LA HORA", la gran banda local de pop-rock, i "BAJOQUETA ROCK", mític grup de rock-rural en valencià de la nostra comarca. Festa i diversió assegurada.

DIUMENGE, 6  DE JULIOL

A les 11:00 hores. OBERTURA DEL DEL MERCAT MEDIEVAL al carrer Palau      –zona de l'església-. Obert fins a les 22:00 hores.
A les 11:00 hores. MISSA EN L'ERMITA DE MONTESOL EN HONOR A LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS. En acabar la litúrgia recorregut de la Mare de Déu en el mare-mòbil per les urbanitzacions i carrers de l'Eliana.
A les 18:00 hores. MISSA I ACOMIADAMENT DE LA PEREGRINA DEL NOSTRE POBLE.
A les 23:00 hores. TEATRELIANA ens presenta l'estrena del musical "CABARET" a l'auditori. Aforament limitat.

DILLUNS, 7  DE JULIOL

A les 21:30 hores. Segona representació del musical "CABARET" a càrrec de TEATRELIANA a l'auditori. Aforament limitat.

DIMARTS, 8  DE JULIOL

A les 20:45 hores. CONCERT D'AGRUPACIONS MUSICALS DE LA UNIÓ MUSICAL DE L'ELIANA a l'església del poble. "Orquestra Clàssica de Guitarres", "Orquestra Sinfónica" i "Cor de la UME".
A les 23:00 hores. Tercera i última representació del musical "CABARET" a càrrec de TEATRELIANA a l'auditori. Aforament limitat.

DIMECRES, 9  DE JULIOL

A les 23:00 hores. NIT DELS ARTISTES LOCALS a la plaça del País Valencià. Participen: "AROA & JORGE, ACADÈMIA DANCE CENTER" (dansa contemporania), "MALVALOCA" (aires flamencs), "DAQUIDALLA" (ranxeres i balades), "ROC RIU QUARTET" (jazz), i "J. LLORIS" (cançó d'autor). Presentadors i mantenidors "FRAN LATORRE i SAMUEL DURAN".

DIJOUS, 10 DE JULIOL

A les 21:00 hores. SOPAR DE LA SOLIDARITAT organitzat per la Parròquia i la
Confraria de la Mare de Déu del Carme a la plaça del País Valencià.
A les 23:00 hores. NIT DE DANSA a la plaça del País Valencià. El CENTRE ADHARA ens presenta el seu espectacle de ball "FENIX". Tambè hi participarà L'ESCOLA DE DANSA DEL POLIESPORTIU.

DIVENDRES, 11 DE JULIOL

A les 12:00 hores. GRAN FESTA DE L'AIGUA. Cercavila pels carrers del poble i fi de festa a la plaça d'Europa organitzada pels clavaris fadrins i fadrines.
A les 19:00 hores. PARC INFANTIL (unflables, castells….) a l'Espai Vicent Tarrazona.
A les 23:00 hores. Concert de "MARINAH" a la plaça del País Valencià. Després de 10 anys liderant el grup musical "OJOS DE BRUJO", Marina Abad, amb forts vincles familiars al nostre poble, comença la seua carrera en solitari. Una autentica fusió d'estils i de sons.
A les 00:00 hores. Concert del "GRUPO APACHE" a la plaça d'Europa. Les millors cançons de la història del pop-rock internacional interpretades pel millor grup en directe que es pot vore i escoltar en l'actualitat. I com a teloners, el potent grup local "MIND POLUTION".

DISSABTE, 12 DE JULIOL

A les 19:00 hores. JOCS POPULARS INFANTILS a l'Espai Vicent Tarrazona.
A les 19:30 hores. CAVALCADA pels carrers del nostre poble (Crist del Consol- Verge del Carme- Major- Francisco Alcaide- Ave Maria- Purísima-Molí) organitzada per les tres comissions de festes.
A les 23:00 hores. Pep Gimeno "Botifarra" amb la Banda Simfònica de la Unió Musical de l'Eliana ens presenten l'espectacle "BOTIFARRA A BANDA" a la plaça del País Valencià.
A les 00:00 hores. GRAN FESTA AMB ANIMACIÓ MUSICAL a la plaça d'Europa.
A les 01:00 hores. Espectacular CORDÀ al pàrquing del poliesportiu.

DIUMENGE, 13 DE JULIOL. DIA DE LA PURÍSSIMA I FESTA DE LES FADRINES

A les 11:00 hores. CERCAVILA amb les Festeres i  la Unió Musical de L'Eliana.
A les 12:00 hores. Solemne MISSA en honor a la PURÍSSIMA CONCEPCIÓ.
A les 13:00 hores. CERCAVILA.
A les 14:15 hores. MASCLETÀ a càrrec de la pirotècnia RICARDO CABALLER al pàrquing del poliesportiu.
A les 21:00 hores. Solemne PROCESSÓ en honor a la PURÍSSIMA CONCEPCIÓ. En acabar, ramillet de focs d'artifici a la porta de l'església a càrrec de la pirotècnia RICARDO CABALLER..
A les 23:00 hores. Concert de la "DIXIELAND–SEDAJJAZ" a la plaça del País Valencià. Música dels anys vint.
A les 00:00 hores. El millor tribut a HEROES DEL SILENCIO a càrrec del grup "IBERIA SUMERGIDA"  a la plaça d'Europa.

DILLUNS, 14 DE JULIOL

A les 19:00 hores. ESCOLA DE CIRC INFANTIL a l'Espai Vicent Tarrazona.
A les 23:00 hores. La BANDA DE JOAQUIN SABINA al complet ens presenten LA NOCHE SABINERA a la plaça del País València.
 A les 00:00 hores. Concert de "MAFALDA", el millor reggae-hardcore, i  "LA RANA MARIANA", grup referent per barrejar la rumba i el mestissatge amb ritmes tropicals i llatins,  a la plaça d'Europa.

DIMARTS, 15 DE JULIOL

A les 13:00 hores. VOLTEIG DE CAMPANES I SALVES en honor a la MARE
DE DÉU DEL CARME a la plaça de l'església.
A les 20:30 hores. TRASLLAT DE LA MARE DE DÉU DEL CARME a casa del Clavari Major, acompanyats per La Unió Musical de L'Eliana. Recorregut: Crist del Consol, Forces Armades, Olocau, Fcesc Alcaide, Major, General Pastor, València Molí i Marqués de Cáceres.
A les 00:00 hores. "DANCING LAS VEGAS, EL MUSICAL" a la plaça d'Europa. Un recorregut artístic i visual pels casinos, hotels i teatres més prestigiosos de las Vegas Ballarins, cantants i acròbates amb un magnífic vestuari i una espectacular posta en escena. En acabar el musical, gran FI DE FESTA.

DIMECRES, 16 DE JULIOL. DIA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME.

A les 08:00 hores. Gran DESPERTA.
A les 11:00 hores. CERCAVILA amb els Clavaris i la Unió Musical de L'Eliana.
A les 12:00 hores. Solemne MISSA en honor a la MARE DE DÉU DEL CARME.
A les 13:00 hores. CERCAVILA.
A les 14:15 hores. MASCLETÀ a càrrec de la PIROTÈCNIA VALENCIANA, de Llanera  de Ranes, al pàrquing del poliesportiu.
A les 20:30 hores. TRASLLAT de la Mare de Déu del Carme des de la casa del Clavari Major fins a l'església.
A les 21:00 hores. Solemne PROCESSÓ en honor a la MARE DE DÉU DEL CARME.
A les 00,00 hores.  MASCLETÀ NOCTURNA a càrrec de la PIROTÈCNIA VALENCIANA al pàrquing del poliesportiu.
A les 00:15 hores. Concert de "ALAMEDADOSOULNA a la plaça d'Europa. El millor grup del Viña Rock 2013 ens presenta la seua gira "JALEO TOUR 2014". Prepara't per a la festa, estas condemnat a ballar. I com a teloners el millor ska i el millor reggae de la mà de la banda local "SKAZOFRENIA". Acabarem la festa amb una sessió de ´"LOS PRIMOS DEL SKA".

DIJOUS, 17 DE JULIOL. DIA DEL CRIST DEL CONSOL I FESTA DELS FADRINS.

A les 08:00 hores. DESPERTA
A les 11:00 hores. CERCAVILA amb els Festers i la Unió Musical de L'Eliana
A les 12:00 hores. Solemne MISSA en honor al CRIST DEL CONSOL.
A les 13:00 hores. CERCAVILA.
A les 14:15 hores. MASCLETÀ a càrrec de la pirotècnia HERMANOS CABALLER  al pàrquing del poliesportiu.
A les 21:00 hores. PROCESSÓ en honor al CRIST DEL CONSOL. En acabar, ramillet de focs d'artifici a la porta de l'esglèssia a càrrec de la pirotècnia HERMANOS CABALLER.
A les 00:00 hores. Com a cloenda de les festes la magnífica Orquestra                  "MONTECARLO" a la plaça d'Europa.
NOTES D'INTERÉS
.- El contingut d'aquest programa pot sofrir variacions. En tal cas, és comunicaran oportunament.
.- Per a participar en la NIT DE LES PAELLES heu d'apuntar-se, i pagar 1 € per ració, en el casal dels clavaris casats (carrer del Carme, 15) abans de l'1 de juliol.
.- Les entrades per a les funcions de l'espectacle CABARET es vendran en el mateix auditori una hora abans de començar el musical, fins completar l'aforament.

"US DESITGEM UNES BONES FESTES A TOTES I A TOTS"

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon