Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Marxa de la Dignitat va recórrer València el 21J fins a les Corts, envoltant-les per varis milers de persones

La manifestació convocada per les Marxes de la Dignitat i coincidint amb altres 17 manifestacions en tot l'Estat, que el seu principal objectiu era el 'simbòlic' acte d'envoltar cadascun dels Parlaments Autonòmics, va aconseguir a València concentrar a varis milers de persones en un dia assolellat i festiu que no va impedir que els manifestants feren ús de dret de manifestació.

L'acte simbòlic d'envoltar les Corts va tenir lloc amb total tranquil·litat . El 22M segueix convocant aquestes marxes sota el lema de Pa, Sostre i Treball, i en la manifestació es va voler deixar clar que es tractava que el poble envoltara unes Corts plenes de corrupció i de Diputats en la bancada del govern imputats, fins al punt que formarien el major grup polític si s'uniren en aquest sentit.

La marxa va discórrer per un traçat diferent als normals perquè va coincidir amb la plaça de la Verge 'presa' per les carrosses del Corpus, la qual cosa va fer que els manifestants hagueren d'utilitzar la ruta alternativa de la plaça del  arquebisbe com es veu a la foto.

Molts participants, com sempre, de Camp de Túria que poden apreciar-se també a la foto








Gent de Camp de Túria

Gent de Paterna


davant de les Corts, 'envoltant-es'




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon