Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV presenta al ple de les Corts una PNL - Proposició No de Llei, demanant la dimissió de CotinoHa sigut presentada per la portaveu d'Esquerra Unida en les Corts, Marga Sanz,  ha manifestat que 'és molt trist que Cotino seguisca agafat al seu càrrec de president de les Corts després de la publicació de les converses telefòniques, en les quals el seu nebot ho vincula amb favors al grup de societats de la família.'
.
La síndica d'Esquerra Unida en les Corts, Marga Sanz, ha enviat la Proposició No de Llei a tots els grups parlamentaris de la cambra autonòmica, inclòs el PP, a qui els demana suport perquè aquesta proposta puga debatre's al plenari que se celebrarà el dijous d'aquesta mateixa setmana. La PNL demana la dimissió immediata de Cotino per la seua vinculació a diversos escàndols de corrupció.
Sanz qualifica "d'insostenible que Cotino continue un minut més com a president d'aquesta cambra. Els casos de corrupció en què està implicat s'acumulen. És una vergonya, i ho és més que Fabra estiga de braços creuats".

Per a Marga Sanz, "és molt trist que Cotino continue agafat al càrrec de president de les Corts com si fos una taula de salvament. Està embrutant la institució i la seua credibilitat política. Esperem que els grups parlamentaris facen costat a aquesta proposta, especialment el PP. La màxima autoritat de les Corts ha d'estar lliure de tota sospita", subratlla.
La PNL-  Proposició No de Lle- és de tramitació immediata i exigeix la dimissió de Cotino, recordant els nombrosos casos de corrupció en què està implicat: el seu paper com aconseguidor de negocis per a l'empresa de la seua família i per a altres, en la tèrbola organització de la visita del Papa, en la trama Gürtel, en el saqueig en la depuradora de València, en els pagaments en negre a Bárcenas, en l'intent de compra de voluntats de familiars de víctimes de l'accident de Metro o en el tracte de favor a residències de la tercera edat de la seua família.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon