Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida recolza la manifestació del 26 d'abril, 'RECUPEREM EL PAIS SALVEM LES PERSONES.'

L'organització d'esquerres està convocant i donant suport a la manifestació, com sempre ha fet, que tindrà lloc el dissabte 26 d'abril a les 18 hores des de la Plaça de Sant AgustÍ de València.

Enguany la manifestació en commemoració de la Diada del 25 d'abril 2014 recorrerà els carrers de València el proper 26 d'abril a les 18h. i eixirà de la Plaça de Sant Agustí convocada per les organizacions Acció Cultural del País Valencià, la Cimera Social, la Plataforma per l’Ensenyament Públic, les Plataformes en Defensa de la Llei de la Dependència, Ca Revolta, la Societat Coral El Micalet i la Plataforma Salvem el Cabanyal que convoquen a la manifestació del dissabte 26 d’abril de 2014., amb el suport explicit ja d'Esquerra Unida, que com sempre comparteix els objectius i la convocatòria.

Enguany la marxa és més significativa, si cap, perquè es tracta d'un any en el qual RTVV ha desaparegut i, encara que cap de les forces convocant enyora els mètodes i censures del Canal 9 del PP, si que es defensa la necessitat d'una vertadera televisió pública i en la nostra llengua.
El lema és encertat  (Recuperem el País, Salvem les persones), ja que la destrucció realitzada de les estructures del Pais, la submissió del PP i seguidisme al Govern Central de Mariano Rajoy i la renúncia vergonyosa a obtenir un finançament propi i adequat, així com la pèrdua de les línies en valencià en molts Col·legis Públics, marquen el biaix d'una política es combat amb aquesta manifestació.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal