Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A València, milers de persones s'han manifestat contra al tancament de RTVV


'Els treballadors no som els culpables'. Encapçalats per un plató que retransmetia la manifestació amb  Joan Espinosa i Clara Reyes, muntat pels propis treballadors i una gran pancarta que repetia el lema 'Els treballadors no som culpables' i 'RTTV No es Tanca. Es la teua'. La marxa de huí  9 de novembre, ha discorregut des de la Plaça Sant Agustín i en la plaça de la Verge s'ha notat la massiva participació quan (a la foto de les Províncies -baix- és apreciable), tots els assistents han anat formant cercles concèntrics deixant en el centre la pancarta que encapçalava la marxa.


Crits de Fabra dimissió i una assistència 'multicolor', amb molts sectors de la població des de grups socials d'esquerres, sindicats i falles, associacions i molts ciutadans/as a nivell particular.

No han faltat els líders polítics dels partits de l'oposició PSPV, Esquerra Unida i Compromís, que han fet declaracions coincidents en el sentit de sol·licitar responsabilitats als polítics que dirigien la RTVV i no a les treballadors.

En la capçalera de la marxa, a València, destacats representants dels diferents grups socials i la cultura valenciana com Cristina García o Eugeni Aleman i el propi Gadea, Carles Alberola. També representant a Escola Valenciana; i per eixemple de la Falla Na Jordana s'ha pogut veure al seu President amb molts altres representants del sector faller.

Foto Las Provincias
L'assistència, segons hem pogut saber, a Castelló i Alacant també ha sigut nombrosa amb crits similars i reivindicacions coincidents.

El termini que Fabra s'ha donat, després del nomenament del 'liquidador', és el 29 de novembre, en què s'ha indicat ja que podria arribar eal 'negre'. No obstant els sindicats, la societat i per descomptat els treballadors, esperen que hi haja un mínim de responsabilitat i de sentit comú perquè està cada vegada més clar que el cost del tancament que pretén Fabra serà de més de 70 milions d'euros. Els treballadors afirmen que el cost del manteniment seria més barat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal