Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni, dissabte 28 de septbre, concert a la Pça de l'Ajuntament: 'X Intercanvis Musicals 2013'

El Concert tindrà com a convidada a la Unió Musical de Benetússer, amb la qual la Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve ha compartit també, dins del programa d'intercanvi, el concert que es va celebrar en el municipi de Benetússer el passat 23 de juny.

La Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve ha organitzat per al pròxim 28 de setembre a les 19 hores el concert del X Programa d'Intercanvis Musicals.

La Banda Municipal de Sant Antonio realment una gran  jove banda, ve de la seua participació el cap de setmana passat en la II Trobada de Bandes de Camp de Túria on va fer un meravellós paper i una interpretació i desfilada pels carrers del municipi elianense.

Recentment acabat la trobada comarcal, ara s'aborda el Concert en el municipi dins del Programa d'Intercanvi de Bandes.

L'amfitriona la Societat Musical de Sant Antonio de Benaixeve, la convidada : La Unió Musical de Benetússer


Foto del facebook de la banda de Sant Antoni.








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal