Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 8 de setembre 2013 acaba el cinema d'estiu de l'Eliana i les seues vetlades a la fresca

El cinema d'Estiu va començar a l'Eliana durant aquesta temporada 2013 abans que cap altre municipi de la comarca, per a incorporar-se d'immediata les projeccions de Riba-roja i Bétera. Ara arribant al final de l'època central d'estiu, és a dir de temporada de cinema d'estiu; acabarà també sent l'últim dels municipis que ho ofereixen. La seua última pel·lícula es projectarà el diumenge 8 de de setembre. Pel camí hauran tancat ja les seues propostes tant Bétera com Riba-roja (diumenge 1 de setembre)


Acabat el cinema d'estiu, les propostes culturals segueixen a l'Eliana per mitjà de la seua regidoria de Cultura que seguirà oferint-les per a  tots els públics, però d'açò ens ocuparem quan acabe el cinema d'Estiu. Són propostes que abasten la literatura, el cinema i altres manifestacions.

Durant la setmana del 2 al 8 de setembre, encara podrà acudir-se al cinema d'estiu a l'Eliana i de les pel·lícules seguirem informant en el nostre Magazine Cultural. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal