Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dia 3 d'agost i el govern Fabra encara no ha obert la Comissió Informativa per l'accident del metro

El Jutjat ha reobert la causa, les noves informacions permeten suposar que hi ha elements nous que donen la raó als familiars i víctimes de l'accident del metre de València.

Malgrat açò Alberto Fabra incompleix la seua paraula, torna a posar-se darrere dels incompliments de Camps i al servei de la foscor i falta de transparència. Malgrat tot, el PP ha impedit la creació d'una Comissió de Recerca que poguera contrastar el que ja és una evidència. El  PP, des de la Generalitat va organitzar la declaració en la Comissió de tots els intervinents. Si fem cas al programa Salvats i als seus intervinents, tots van mentir.
La Consellera Maria José Catalá era alcaldessa de Torrent .Fabra i el seu govern són més responsables perquè en Torrent 21 veïns/as van morir. Maria José Catalá segueix de Consellera i aguanta la falta de transparència. Ha oblidat prompte als seus conveïns.

L'Associació de Víctimes del metre 3 de juliol donaven recentment el seu condol als nous afectats per l'accident de Santiago. un acte clar de solidaritat, que no permet dubtes. Però segueixen en peus exigint responsables.


El 3 d'agost, no és un dia especial, però si és un mes més que els familiars estaran en la Plaça de la Verge, allí, com sempre esperen que la societat valenciana els acompanye. Allí estarem a les 19 hores.

El 17 de maig de 2013 la fiscalia va reobrir la recerca sobre l'accident. La primera diligència es va iniciar a instàncies de la denúncia presentada per la diputada del PSPV-PSOE Ana Barceló que apuntava a la possible existència d'un delicte de fals testimoniatge per part dels tècnics i directius de la FGV en la seua compareixença davant la comissió de recerca oberta en el seu moment per les Corts valencianes. En la segona, oberta a instàncies dels escrits presentats per dos ciutadans, es tornaran a investigar les causes de l'accident per a determinar les possibles responsabilitats penals. Entre les proves que van aportar estava l'enregistrament del programa de la Sisena Salvats del 28 d'abril. Per la seua banda els grups de l'oposició en les Corts valencianes (PSPV-PSOE, Compromís, Esquerra Unida) van reiterar la seua petició, rebutjada pel Partit Popular uns dies abans, que es reobrira la comissió parlamentària de recerca


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal