Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Festes de Sant Antoni de Benaixeve 2013 del 7 d'agost al 16, centrades en la plaça del municipi

Acomodades a la crisi, tenen com a excusa religiosa Sant Roc, però celebrades com en molts municipis en la meitat d'Agost, precisament minorant la calor amb actes en el carrer.

Punxa  per fer + gran
Les Festes d'aquest municipi de Camp de Túria són extenses en el temps, però acomodades a la crisi en el seu contingut.

La participació i esforç d'algunes de les seues associacions culturals i Falles ocupa alguns dels dies de la festa donant amb açò un 'contingut participatiu', el que mostra l'esforç associatiu, però no el municipal. La crisi de les arques de Sant Antoni és coneguda, per tant l'esforç en aquests aspectes no s'esperava generós. De destacar el pagament en la majoria d'activitats en què els protagonistes són els ciutadans, un clar intent recaptador - per exemple les parcel·les per a paelles -12 €- la participació en futbolí 6 €.


No obstant açò, per als qui la calor de l'estiu la tinguem que gaudir - o patir - en les nostres terres, ací teniu el programa complet de les festes.






Programa de Fiestas de San Antonio de Benagéber San Roque 2013
Programa de Festes de Sant Antonio de Benaixeve Sant Roc  2013  

Dimecres 7 d'agost. Comencen les primeres activitats.
21:00 Nit de Sainets, oferit per la ASOCIACION DE TEATRE DE SAN ANTONIO DE BENAGÉBER. En la coberta del Mercat Municipal.



Dijous 8 d'agost
ESDEVENIMENT ESPORTIU DE CICLISME INDDOR A BENEFICI DE: S.V.P.A.P I RESIDÈNCIA DE MAJORS DE SANT ANTONIO DE BENAIXEVE.
En la plaça de l'Ajuntament. Inscripcions en evento-s.a.b@outlook.com

18:00 hores: Lliurament d'acreditacions als participants
19:30: Inici de l'esdeveniment esportiu


Dissabte 10 d'agost
23:00 hores. FESTA HAWAIANA Oferida per la Falla Túria Plaça de l'Ajuntament. Premi a la millor caracterització. Plaça de l'Ajuntament.



Dilluns 12 d'agost
1er CAMPIONAT DE FUTBOLI oferit per la Penya Valencianista Sant Antonio de Benagéber. Preu 6€/parella. Inscripcions en Euro Sant Antonio i en la Penya Valencianista San Antonio de Benagéber fins a l'11 d'agost.
19:00 hores: TEATRE DE CALLE: MEGÀNIMALS Pels carrers del casc urbà.


Dimarts 13 d'agost
18:00 hores: MERCAT D'ARTESANIA amb atraccions, zones lúdiques, tallers..
19:00 hores: ESPECTACLE INFANTIL: DOS ESTELS MICHELÍN
En la plaça de l'Ajuntament.


Dimecres 14 d'agost
18:hores: MERCAT D'ARTESANIA amb atraccions, zones lúdiques, tallers...
19:00 hores: ESPECTÁCLE INFANTIL. TRAGALDABAS.
En la plaça de l'Ajuntament

22:00 hores. CONCURS PAELLES. Preu: 12€/parcel·la. Inscripcions en les oficines de l'Ajuntament fins al dimarts 13 d'agost.
22:30 hores FESTA FLOWER POWER Premi a la millor caracterització.

Dijous 15 d'agost
18:30 hores: GRAN PARC INFANTIL. 10 jocs familiars gegants, Inflabes multiobstácles i tobogan inflable.
20:30 hores: MUSICA HAIR SPRAY oferit per la Junta Jove de la Falla Túria Plaça de l'Ajuntament
00:00 hores. GRAN ESPECTACLE DE VARIETATS AMB LES ACTUACIONS DE: Valeria, Alfonso Paire, Blanca Villa, Adolfo i la Vedette Ana Torres. En la plaça de l'Ajuntament.


Divendres 16 d'agost
21:00 hores processó 'en honor dels patrons San Isidre i Sant Roc' pels carrers del casc urbà
23:00 hores CONCERT GRUP POLARIS.


¡A disfrutar las fiestas de verano San Roque 2013 en San Antonio de Benagéber!
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

17 comentaris :

  1. En donar una ullada al programa de festes de Sant Antoni, anunciat a l'article, he hagut de refregar-me els ulls en veure que estava escrit en valencià però la meua sorpresa ha acabat en un no res quan he consultat el programa oficial.

    Pensava que, per fi, a aquest poble, la regidoria encarregada de programar les activitats festives havia pres una decisió històrica i sense precedents però no, tot ha estat una il·lusió provocada per el bon fer de Crònica.

    A Sant Antoni els seus dirigents municipals continuen ignorant la nostra cultura i continuen sense integrar-se en la Comarca de Camp de Túria, de la que formen part. Desitgem que algun dia la nova executiva del PP ens porte un poc d'aire fresc i ens done una alegria a tots els que parlem i pensem en valencià.

    ResponElimina
  2. Y como estamos en Europa que traduzca a inglés, alemán, francés...

    ResponElimina
  3. A aquest pas voldràs que es tinga que traduir a totes les llengues del mon perque estem al planeta Terra. Com demana l'amic jordi, és molt més sencill que tot aixó, que es pose en valencià i en castellà ja que són les llengues oficials al País Valencià i ací vivim i paguem els impostos aquells que parlem qualsevol de les dues llengues. Anglaterra, Alemania i Francia ja tenen prou feina en donar-nos per on defequem per a fer-los damunt alguna gracieta.

    ResponElimina
  4. ¿De veritat penseu que la regidora de joventut té interès per l'idioma de la nostra comunitat?
    ella només es preocupa per arreglar el sac al seu pare i deixar l'assumpte solucionat abans de les properes eleccions locals

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per si de cas és pot crear alguna confusió, el primer Jordi que hi ha en aquestos comentaris, no és aquest mateix.

      Elimina
  5. Parece mentira, y me alegro de que esta vez, por ahora a los que os gusta machacar lo que sea que se haga, os centreis en el idioma en que se publicita. Menudo "problemom". Yo vivo aquí y no hablo valenciano, pero no me importa ni me preocupa ya que lo entiendo. Problemas mas gordos tengo para que vea como gente pierde su tiempo en estas desavenencias.
    Respecto a quien se exprese en valenciano, pero se que como aquí hay gente que lo habla, no me enfado ni le recrimino que me hable en castellano.
    Lo dicho, que el "problema sea el del idioma"
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pido disculpas por el tercer parrafo que se me han ido los dedos y parece que ponga otra cosa.

      Lo repito

      Respeto a quien se exprese en valenciano, pero se que como aquí hay gente que lo habla, ni me enfado ni le recrimino que no me hable en castellano.

      Elimina
  6. Yo nací en Cuenca/ Jo vaig nàixer a Concadijous, d’agost 08, 2013

    No hacerlo en las dos lenguas son excusas. Tan fácil como lo que yo estoy haciendo sin los recursos que tiene un Ayuntamiento. Si no se hace es porque la voluntad es no hacerlo y eso se llama política. No tengo voluntad política de hacerlo porque quiero que el castellano sea la lengua fundamental.

    Respetar es respetar a todos, no tolerar a uno e imponer a otros. Por eso cuando se dice que hay problemas mayores es cierto, pero tampoco se solucionan, porque tampoco hay voluntad. Se llama política.

    Si hay voluntad política de respeto, tan fácil como hacerlo en las dos lenguas y no hablo sólo del Ayuntmaiento, hablo de todos los partidos del municipio con concejales. Ninguno respeta el Estatuto que habla de cooficialidad de las dos lenguas y el Estatuto es una Ley, es nuestra Constitución, pero cuando no se tiene voluntad la Constitución tampoco vale.

    --- ara en Valencià i me costa el mateix

    No fer-ho en les dues llengües són excuses. Tan fàcil com el que jo estic fent sense els recursos que té un Ajuntament. Si no es fa és perquè la voluntat és no fer-ho i açò es diu política. No tinc voluntat política de fer-ho perquè vull que el castellà siga la llengua fonamental.

    Respectar és respectar a tots, no tolerar a un i imposar a uns altres. Per açò quan es diu que hi ha problemes majors és cert, però tampoc se solucionen, perquè tampoc hi ha voluntat. Es diu política.

    Si hi ha voluntat política de respecte, tan fàcil com fer-ho en les dues llengües i no parle només de l'Ajuntament, parle de tots els partits del municipi amb regidors. Cap respecta l'Estatut que parla de cooficialitat de les dues llengües i l'Estatut és una Llei, és la nostra Constitució, però quan no es té voluntat la Constitució tampoc val.


    ResponElimina
    Respostes
    1. no tant el Pspv presentà una moció demanant el nom del poble en valencià

      Elimina
  7. Per cert, enhorabona als grups i associacionsdijous, d’agost 08, 2013

    Ahir l'Associació de Teatre va fer un bon inici de les festes, ni l'amenaça de pluja va poder amb el grup. Les associacions i grups del municipi sempre donen la talla. L'Ajuntament està simplement amagat. Els 'varietes del dia de la festra grossa' diu molt de les persones que organitzen açò.

    ResponElimina
  8. la que organitza les festes si que és una Variete només cal veure-la com va vestida. si sembla que vagi a explotar. mes que un ajuntament sembla un circ.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Falten activitats culturalsdivendres, d’agost 09, 2013

      No crec que el taraná siga parlar del traje de la regidora, més bé del concepte de cultura que té la regidora, que d'açò si que crec que no està excedida. Quan algú no està sobrat d'alguna cosa i té por de deixar-se assessorar, per exemple per assessors culturals, és que té por és que li lleven el lloc i ens redueix a tots a la pobresa cultural

      Elimina
    2. En este caso, el asunto se redondea porque tampoco se deja asesorar. También tiene miedo de que los asesores se conviertan en concejales. Su capacidad política no es para sobresaliente, tampoco para aprobado

      Elimina
  9. que espectáculo de fiestas municipales, que animación y ambiente en la plaza. 18000 € que dice la presunta concejala que le han costado las fiestas. quiero pensar que ese dinero lo ha utilizado para otra de sus artimañas familiares porque desde luego siento vergüenza ajena de la lamentable imagen que otra vez está dando san Antonio.
    mucho partidito de futbol y mucha foto para unas lamentables y pésimas fiestas de san roque. para eso que no hubiese hecha nada. es la viva imagen de la inutilidad.

    ResponElimina
  10. Piscinas, se te ve el plumero.

    ResponElimina
  11. No es la primera vez, sin imaginación y base no se pueden organziar unas fistas. Ni darles sentido cultural, ni darles divertimento. La concejala responde a la forma normal del gobierno en el que está. Se supone que eso se aprueba en junta de gobierno, ¿nadíe le echa una mano?, ¿o nadie quiere echársela?, ¿o no quiere que se la echen?

    ResponElimina
  12. No veo fiestas veo fotosdivendres, d’agost 16, 2013

    Las fiestas se han convertido en el escenario de la división del PP, los dos grupos buscando la imagen, Felipe del Baño intenta apropiarse de toda la imagen. Visitad el facebook, los adeptos del alcalde abriendo espacio y señalando que en la mesa del alcalde había más gente. Las paellas han sido un ir y venir de los dos grupos. Han llegado a celebrar lo bien que se limpian las calles después de las fiestas, olvidando como está realmente todo el pueblo. Peloteo arriba y abajo.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal