Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La XXIV trobada de Jazz de l'Eliana comença el dissabte 10 d'agost en la Torre del Virrey

El primer concert -dissabte 10 d'agost- serà a càrrec de Tole Jazz Quartet, amb un repertori de standards de jazz i d'altres estils com el bossa nova i els boleros.

Els següents concerts aniran desenvolupant-se els caps de setmana d'agost de la següent forma:

 

  • El 17 d'agost amb FABIAN BARRAZA DJANGO'S QUARTET
  • El 24 d'agost tancarà amb RAI LES


La Trobada de Jazz és una de les propostes més veteranes de la programació cultural de l’Eliana, ja que es troba en actiu des de fa més de vint anys, i al llarg de les seues diverses edicions han actuat els millors intèrprets de Jazz del País Valencià..

La Trobada de Jazz es programa juntament amb les actuacions en directe, segons el cas, pot incloure altres activitats com projeccions, taules redones i espectacles de carrer i té lloc tots els anys durant el mes d'agost a la Torre del Virrei, un pati porticat a l'aire lliure, en el qual hem disposat taules i servei de bar. Les actuacions començaran a les 22.30h i l'obertura del recinte és a les 21.30h.

Les entrades serán numeradas per a les taules i les dues primeres fileres de cadires, i es podran adquirir anticipadament al cine d'estiu totes les nits a les 22'30 h.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal