Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell ha reduït la programació de Teatre a la mínima expressió

El teatre en els municipis ho tindran malament. El diputat i portaveu adjunt d'EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha criticat hui, en referència a l'ordre de la Conselleria de Cultura sobre les ajudes al Teatre que preveu fins a dijous per a que els ajuntaments presenten la sol·licitud acompanyada de la documentació pertinent, que aquesta ha sigut publicada amb "agosticitat i traïdoria", tractant que arribe al menor nombre de beneficiaris possibles.

Amb aquesta ordre, els ajuntaments sols poden demanar subvencions per la programació ja executada del primer semestre qüestió aquesta que suposa la sanció definitiva de la reducció de la programació pública municipal de Teatre a la mínima expressió, segons ha manifestat el diputat d'esquerres.

Per a Torró, la cultura i, particularment les arts escèniques, se situen a la cua de la cua de les preocupacions del Consell. Ara sols ajudaran per programació ja executada, sols per mitja anualitat i, vistos els precedents, sense cap seguretat de quan podran cobrar aquesta ajuda.

Aquesta solució "sembla una empenta, però per a precipitar definitivament el teatre valencià al barranc". I és que, segons Torró, cal tenir present que la Generalitat Valenciana "manté deutes astronòmics amb ajuntaments i, particularment, amb les empreses del sector, sotmeses a una arbitrarietat si cap més perversa que amb la que sotmeten als ajuntaments".

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Vol dir que també han reduït assesors? Això tendría que fer amb del Baño.
    Per a tindre mes teatre i menys gastos.
    Pareix que ja ho han fet, ho han liquidat.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal