Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Setmana cultural a Olocau, del dilluns 17 al diumenge 23 de juny, organitza la Llar del Jubilat i regidoria de Benestar social

Amb Visites a Museus, Berenars i sopars a la fresca, xarrades, excursions, teatre i.... Tota la setmana plena d'activitats que organitza la Llar del Jubilat, amb la col·laboració de la Regidoría de Benestar.

Ajuntament d'Olocau
La setmana cultural de la tercera edat no té sentit sense una bona trobada per a menjar paella. Tots els majors podran delectar-se d'aquesta cita gastronòmica el dijous a les 14.30, en la Llar del Jubilat. I per als més aventurers, el divendres a les 7:30 del matí s'iniciarà, des de la plaça, una excursió a Albacete per a visitar els Cellers “Don Florentino”.

Arribats per fi de setmana, els majors podran reunir-se en la Llar del Jubilat, per a un sopar especial el dissabte 22 de juny. I el final d'aquesta setmana cultural quedarà protagonitzat per l'obra de teatre, “El tio Bufanda”, en la casa de la Cultura, teatre en Valèncià. Un final d'espectacle, amb orxata i fartons. Tots els que vulguen participar en aquesta setmana cultural només han d'apuntar-se en la Llar del Jubilat.

El programa, com en altres anys, replet d'activitats i tot el contingut dedicat als majors i organitzat pels majors.

DILLUNS 17 DE JUNY.- Eixida des de la plaça a les 16:00 per a visitar el MUSEU DE LA FUNDACIÓ SALVADOR TATAY MESEGUER a Bètera, a la tornada berenar-sopar a la Porta de l’Aigua

DIMARTS 18 DE JUNY.-  A les 17:30 h. al Llar dels Jubilats “Escrivim i Llegim” a càrrec de l’Escola d’Adults de Llíria, Grup de Literatura  i en acabar Xocolata.

DIMECRES 19 DE JUNY.- A les 17:30 h al Llar dels Jubilats, Xarrada “Los Mayores: Relaciones y Convivencia”, a càrrec de Mª Carmen Oltra, patrocinà per la Excma. Diputació Provincial de València.

DIJOUS 20 DE JUNY.- A les 14:30 h. Dinar al Llar dels Jubilats, Paella per a tots.

DIVENDRES 21 DE JUNY.- A les 7:30 h. Eixida des de la Plaça per anar d’excursió a Albacete a visitar les Bodegues “DON FLORENTINO”

DISSABTE 22 DE JUNY.- A les 21:30 h. Sopar al Llar dels Jubilats.

DIUMENGE 23 DE JUNY.- A les 17:30 h. a la Casa de la Cultura, Teatre en Valencia “EL TIO BUFANDA” a càrrec del grup Alcocer@micsdellíria, i en acabar Orxata i fartons per a tots.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal