Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Que tinguem Sort!. El cor de l'Eliana dissabte 29 de juny a la Torre del Virrey cantant a ' Llac'

QUE TINGUEM SORT!.  Serà la cançó de Lluis Llach,  que donarà nom al recital que oferirà el Cor de l'Eliana en la Torre del Virrey dissabte que ve 29 de juny, a les 22'30.

L'ambient quasi màgic que sempre dóna qualsevol espectacle en la Torre, donarà acolliment a aquest cor que porta el nom de l'Eliana i de Camp  de Túria per tot el Pais Valencià.  Si durant el mes de juny l'espectacle de Músiques del Món han deixat un molt bon sabor. Ara li toca al Cor.

Que tingem sort!.

Benvinguts i benvingudes
Paraules d'amor
Tinc un clavell per tu
Veles e vents
Amor i amor
Com un arbre nu
Cançò de tardor
D'un temps un pais
L'estaca
Que tinguem sort (?)
La gavina (fora de programa) Bis.

El Cor de l´Eliana us convida al seu concert
d´estiu. A la fresca , en un lloc suggeridor, amb la lluna com a testimoni, us oferirem cançons de sempre i algunes no estrenades.

Segur que ho passarem bé compartint bona música i millor ambient.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal