Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau, vine a coneixer els ibers edetans


El proper cap de setmana i organitzat conjuntament pel Museu de Prehistòria de la Diputació de València i l'Ajuntament d'Olocau es celebraran unes jornades culturals on es podrà tenir l'oportunitat de  visitar el jaciment arqueològic de "El Puntal dels Llops", un poblat ibèric del segle V (a.c) situat sobre un tossal al mateix terme d'Olocau, poble de Camp de Túria(País Valencià). La muralla i la torre de l'antiga fortalesa, que encara es conserven, dominen aquest assentament dels vessants meridionals de la Serra Calderona  des d'on es pot veure una fantàstica panoràmica de tota la Comarca de Camp de Túria i la Vall de Carraixet, El poblat és un conjunt de l'època ibèrica constituït per 17 habitacles que s'obren a un carrer central i que formava part de l'antic sistema defensiu de la ciutat d'Edeta.

Puntal llops
Les dues jornades, 15 i 16 de juny, en que es van a desenvolupar tots els actes de la I Trobada Iberfesta-Olocau 2013 estan pensats per a un public de totes les edats, des d'el dissabte a les 10'30 h. del matí fins a la vesprada del diumenge un grapat d'activitats culturals com la Fireta dels Ibers amb la participació dels municipis que formen part de la ruta dels ibers com Aiora, Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Llíria, Moixent, Montcada, El Villar del Arzobispo i Olocau, representació teatral  del Teatres de la Llum, tallers didàctics, gastronomia, visites guiades al Puntal dels Llops i una important exposició sobre la vida i la cultura dels pobles ibers.

IBERFESTA-OLOCAU 2013
JORNADES DE PORTES OBERTES PUNTAL DELS LLOPS
Dissabte 15 de juny
·         11:00 hores. Inauguració de les Jornades Iberfesta Olocau 2013.
·         d'11:00 a 14:00 hores.
·   Exposició Vine a conéixer els ibers edetans en la Casa de la Senyoria
·   Tallers didàctics en els patis de la Casa de la Senyoria
·   Fireta dels Ibers en el Carrer Major.
·         de 10:00 a 13:00 hores. Visites guiades al Puntal dels Llops.
 ·         de 17:00 a 21:00 hores.
·   Exposició Vine a conéixer els ibers edetans en la Casa de la Senyoria
·   Fireta dels Ibers en el Carrer Major.
·         de 17:00 a 19:00 hores. Visites guiades al Puntal dels Llops.
·   Tallers didàctics en els patis de la Casa de la Senyoria
 ·         22:00 hores. Representació dels treballs elaborats durant els tallers de Teatres de la Llum en la Casa de la Senyoria.

Diumenge 16 de juny
 .        de 10:00 a 14:00 hores.

·   Exposició Vine a conéixer els ibers edetans en la Casa de la Senyoria

·   Tallers Didàctics en la Casa de la Senyoria

·        de 10:00 a 13:00 hores. Visites guiades al Puntal dels Llops.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal