Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de Marina Albiol (EU) amb regidors de municipis afectats per la retallada del servei d'ambulàncies

Exigeixen el restabliment del servei d’ambulàncies a 24 hores en els municipis afectats per la retallada
La Conselleria de Sanitat va decidir que 21 ambulàncies de tot el País Valencià passaren de 24 a 12 hores, deixant en les poblacions afectades que la nit es quede sense aquest servei. i com va advertir Marina Albiol “Aquesta situació està provocant que en determinats casos que requereixen de l’ambulància per la seua emergència, s’haja passat dels 15 minuts d’espera a la seua arribada, als 35 minuts, i en alguns casos als tres quarts d’hora. Es tracta d’una situació insostenible que posa en perill l’atenció sanitària dels pacients, la seua salut, i en alguns casos inclús pot posar en perill la seua vida”, .

Moment de la reunió
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, es va reunir ahir amb regidors i coordinadors d’EUPV de Xest, Bunyol, Godella, Picassent, Tavernes de la Valldigna i Bétera, poblacions totes afectades per la decisió de la Conselleria de Sanitat de reduir el servei d’ambulàncies de 24 a 12 hores. Els dirigents d’esquerres relataren a Albiol la “preocupant i greu situació que està provocant aquesta reducció del servei, que s’ha establert sense diàleg, reduint els drets de les persones a ser atesos amb rapidesa i seguretat. Exigim a la Conselleria que restablisca d’immediat el servei a les 24 hores i que deixe de provocar, amb les seues retallades, que en molts casos, les persones estiguen en risc inclús de perdre la seua vida”.

Esquerra Unida ha iniciat una campanya de denúncia d’aquestos fets i ha anunciat que presentarà diverses iniciatives parlamentàries per exigir el restabliment del servei a les 24 hores. Segons denuncia la Diputada Marina Albiol.: “És incomprensible que s’aplique aquesta retallada, i encara ho és més que es faça sense diàleg, perquè els propis municipis afectats sembla que s’assabentaren per mail de la retrallada i quan aquesta ja anava a aplicar-se”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal