Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El divendres 7 de juny, Cayo Lara estarà a València; un acte públic a la Plaça Patraix a les 19'30

Amb intervenció de Marga Sanz, Amadeu Sanchis i presentat per Ignasi Angel representant de CCOO del PV. L'acte tindrà lloc a la Plaça de Patraix a les 19 hores.

L'acte públic es realitzarà sota el lema global de 'Govern Dimissió' i amb ell, segons informa l'organització Esquerra Unida vol seguir l'activitat que està desenvolupant mostrant a la ciutadania que les alternatives a la crisi no son les encertades, precisament ara que fins i tot, el FMI reconeix els seus erros amb el calcul de les seues mesures i  es ara quan la societat està patint els efectes destructius de l'Estat del Benestar i que les polítiques del govern Rajoy trenquen quotidianament la cohesió social i situen a les classes populars en pitjor situació encara, que la pròpia crisi.

L'Acte organitzat per Esquerra Unida del País Valencià serà la segona intervenció en menys d'un mes tant de Marga Sanz, como de Cayo Lara.  Tots dos també intervingueren recentment a l'Eliana a l'acte de cloenda de la XI Assemblea d'Esquerra Unida del País Valencià on Marga Sanz on va ser reelegida com a Coordinadora de la formació política d'esquerres.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal