Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Al Tall va actuar el dissabte a l'Eliana tancant la VIII edició de Cinc segles de música

Ells diuen que serà de les últimes actuacions, tothom espera que no, però per si de cas, la sala es plenà. L'Auditori de l'Eliana l'1 de juny i  tenia tot l'aforament venut.


Més de cinc-centes persones escoltaren i visqueren en directe l'actuació del grup mític del País Valencià 'AL TALL'.. Com a cloenda del cicle de V segles de música que la Regidoria de Cultura de l'Eliana organitza any rere any i tancant avui la VIII ediciò, el grup AL TALL que li ha donat nom a uns dels nous espais de l'Eliana, l'espai cobert al costat de l'antic mercat municipal.

L'acte vènia precedit de la SETMANA AL TALL A L’ELIANA, del 24 de maig a l’1 de juny, amb l’objectiu de fer un reconeixement públic i homenatjar aquest emblemàtic grup popular musical valencià. organitzada pel Centre d'Estudis Locals. Mentrestant, entre cançons, el públic ballant en la sala la marxa mora a petició del grup (pots vore video)


El grup va actuar després de la presentació de l'acte a carrec de l'Alcalde José Maria Angel, amb presencia del Regidor de Cultura Jose A. Lorente i del President del CEL. Entre els presents a l'auditori:  el vicerector de la Universitat de València, també Ignacio Blanco diputat d'Esquerra Unida, Ximo Puig, Secretari General del PSPV-PSOE i Joan Francesc Peris d'Els Verds del PV.



Lo primer les gracies perquè AL TALL encara que es conscient del seu significat al País Valencià sempre es molt ben quedat. Gracies al CEL- (al de l'Eliana), gracies a tots els que han organitzat i gracies al public. Immediatament el concert. Mes de 130 minuts seguits amb totes les cançons significatives, des de les primeres del 74 fins a les últimes de l'any passat ' Vergonya Cavallers'.  No faltaren les interpretacions reivindicatives, els records a Miquel Grau i Guillem Agulló i la defensa de la nostra llengua; el tio Canya, la llum, etc. Quan el mal ve d'Almansa.


AL Tall aconseguí el que feia temps no se veia, que tot el public acabe cantat i cridant dempeus el nom del País Valencià i
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal