Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 7 d'abril repeteix el mercat 'd'intercanvi, del trueque o de la barata' de l'Eliana

Serà des de 10'30 en el Parc i amb nombroses actuacions que tindran el dia animat per a tots els participants i visitants.

Partint sempre del 15M i el seu entorn, el mercat d'intercanvi està sent una experiència molt positiva i per açò, es repeteix a l'Eliana.

Els qui vulguen participar en ell perquè perquè tenen alguna cosa que oferir poden dirigir-se al correu electrònic mercatrueke@gmail.com .

En aquesta jornada del diumenge 7 d'abril, hi haurà actuacions com:

La JAM session, MUIXARANGA CAMP DE TÚRIA, TALLERS, MALABARES I.. A la vesprada des de les 19 hores, el concert de 'El Globo de Elio'.

Si tens dubtes i vols participar segur que alguna cosa pots aportar:

La barata, l'intercanvi o conegut en castellà com 'el trueque' perquè és la forma d'intercanvi més antiga del

És una oportunitat per a generar entre la ciutadania, noves relacions socials on no existisquen el lucre ni l'especulació, sinó que posem en valor el capital humà, la capacitat creativa, la imaginació i l'entusiasme per a canviar les coses.

món i es basa a intercanviar productes sense diners. En l'actualitat la humanitat s'enfronta a un dels majors desafiaments que li ha tocat viure: la crisi econòmica i ecològica generada per un desenvolupament tecnològic que no ha mesurat les seues conseqüències. En el nostre cas, pretenem començar iniciatives que fomenten altres formes de consum possibles, més responsables, conscients, solidàries i compromeses amb el nostre entorn social i amb el medi ambient.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal